azr1 Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 Имам едно вапросче кам играта имам я от февруари или март и цакам малко , защото все някаде запича хавата. Мъча се от лятото да мина последното ниво там кадето Фродо и неговия приятел се бият срещу Амагъл на една скала за пръстена. Немога да го мина и това си е около 15-20 мин се бия с него и го бутам от скалата сумати пати и нищо - някой да помага който я е врътвал 10х предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 ОК правищ тва.... Холиш до пъба на скалата (ти не можеш да паднеш) почваш да мелиш Ам Гъл докато не започне да залита след това го буташ (вече не помня как) и когато гадината се хване за ръба на скалат му правиш kill move (демек мъ забиваш един меч в пръстите) и така 5 път мисля... За по-точни указания не мога да ти помогна за сега... Ще си опресня паметта и ще потвърдя точно как се прави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 to4no taka e Link to comment Share on other sites More sharing options...
stu Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 molia vi pomognete da e instaliram ne moga da e podkaram da tragne 6to taka pi6e ne6to file missing i tva e dai te niakav izprobvan crack pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 stu Публикувано на , 00:03 AM molia vi pomognete da e instaliram ne moga da e podkaram da tragne 6to taka pi6e ne6to file missing i tva e dai te niakav izprobvan crack pls v CD3 trqbva da ima crack direktoriq! prosto vij v CD3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L.O.T.R Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 davami greshka.Ei tova izpisva.An error occured and RoTk cannot continue. Code C0000005 at 004A3A09.KAkvo da pravia <{POST_SNAPBACK}> Аз имам същия проблем Ако някой се е сблъсквал с него ,и ако го е преодолял ,да пише!!! Защото е много гадно - биеш гадините на първо ниво ,и като ти бъгне по средата на филмчето...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Az sum po4ti na kraia,e imam o6te niakolko niva ,no po-goliamata 4ast ot igrata sum ia minal.Taka stignah edno nivo s Gandalf.Namiram se na edin zamuk i ot vsiakude mi idvat orki,ama ot vsi4ki strani i trepi,trepia i ne6to stava,idvat onezi Nazgulite letia6tite i pak otna4alo.Niakoi moge li da mi kage kak da go mina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 А може ли тия филмчета да се махнат и как?? Моля ако някой знае да каже! Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 А може ли тия филмчета да се махнат и как?? Моля ако някой знае да каже! Мерси <{POST_SNAPBACK}> The Lord of the Rings: The Return of the King Hint: Cut The Bull Although the movie may be great, when you really want to start right into the game, add this line to the game execuatble. Begin by creating a short cut to the game's executable on the desktop (or the start menu). Then right mouse click on it and enter the PROPERTIES button. Add +forcemenu main to the end of the command line so the final result should look something like this: drive_letter:\Program Files\EA GAMES\LOTR The Return of the King tm\ROTK.exe +forcemenu main Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 charsi mersi 6e probvam ako ne stame 6e ti prata Personal Message da obqsni6 po-podrobno! ......... aa edit-nah posta 6ot' da dobavq 4e ne stanaa ... ispisva mi "Target box is not valid" i o6te ne6ta ama tva e po-vajno a i za6to kato naprimer se izbera s Aragorn me puska sus Sam ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 charsi mersi 6e probvam ako ne stame 6e ti prata Personal Message da obqsni6 po-podrobno! ......... aa edit-nah posta 6ot' da dobavq 4e ne stanaa ... ispisva mi "Target box is not valid" i o6te ne6ta ama tva e po-vajno a i za6to kato naprimer se izbera s Aragorn me puska sus Sam ???? <{POST_SNAPBACK}> Ми виж да не си написъл нещо грешно в properties.Аз не съм го използвал тва,просто попаднах на него случаино и реших да ти го кажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 mi ... proverih ne stava abe neznam! ami za6to kat se izbera s Aragorn me puska sus Sam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Az sum po4ti na kraia,e imam o6te niakolko niva ,no po-goliamata 4ast ot igrata sum ia minal.Taka stignah edno nivo s Gandalf.Namiram se na edin zamuk i ot vsiakude mi idvat orki,ama ot vsi4ki strani i trepi,trepia i ne6to stava,idvat onezi Nazgulite letia6tite i pak otna4alo.Niakoi moge li da mi kage kak da go mina. <{POST_SNAPBACK}> trqbva da butash stulbite mislq 4e s CTRL beshe Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 При втори диск на едно и също място ми дава че някъв файл е скапан или липсва става дума за Movies немога да продължа инстала а наистина ми се преигра някой с идей? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nel'Ghulas Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 a ue niakoi moje li da mi dade cd-key za return of the king :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 a ue niakoi moje li da mi dade cd-key za return of the king :/ Васе ти кво в пещера ли живееш? Serials.ws TMXF-Q23L-LCEG-Y9WW-V94G Mjoy. Играта е голяма имба :]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Nqkoi moje li da pomogne na vtorata misiq Escape from Osgiliath stigam do kanalite i tam ima edin mnogo zdrav kak da go mina tva mqsto ? s special powera na sam li ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 23, 2007 Author Share Posted December 23, 2007 Силно се съмнявам някой да успее да се сети отпреди 4 години как се минава която и да е мисия. Пробвай да опишеш по-подробно, че така не мога да се сетя за коя мисия става дума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 аз просто избягах от него (ако става въпрос за бягството на фродо и сам от града през каналите) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Nqkoi moje li da pomogne na vtorata misiq Escape from Osgiliath stigam do kanalite i tam ima edin mnogo zdrav kak da go mina tva mqsto ? s special powera na sam li ? Доколкото си спомням, трябваше да използваш special ability-то на хобитите за invisibility и да нападнеш championa откъм гърба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.