Killerincho Posted November 17, 2003 Share Posted November 17, 2003 Хммм снощи подкарах въпросната игра и съм доста доволен от преживяването. Има някой доста добри идеи. Мене лично ме накефи как директно от филма те пуска в играта и няма такова като да гледаш loading.. сума време. Явно играта е добре оптимизирана тъй като при мене върви гладко и мазно на 1024x768x32 със всички екстри без да се прекалява с antialiasing-a разбира се. Но дори и така изглежда много добре. Бойната система е добре направена и има доста яки комбота. Поиграх със Арагорн и с Гандалф. Направи ми впечатление че Гандалф като че ли е по пъргав от Арагорн което е леко смешно, но може би с вдигане на нивата на героите това ще се промени. Вдига се до 10-то ниво и се купуват разни нови комбота и други гъзарийки за героя като хубавото е че можеш да купуваш някои неща направо за всичките герои. Покупките стават със точки които точки пък получаваш след добро представяне по време на мисията. Има три пътя по които трябва да минеш за да превъртш играта. По единия вървиш само с Гандалф, по другия със Арагорн Леголас или с оня образ джуджето Третия не го пробвах, но се казва пътят на хобита така че е ясно с кой ще е Играта не лесна. На easy на моменти се вижда зор докато свикнеш да стреляш по стрелците. Но се свиква бързо. Управлението е доста добро дори за човек като мене свикнал да играе със стрелките а не със A S D W. Аз играх на средна трудност и ме утрепаха много мръснишки. На моменти се иска доста пъргаво да действаш за да мое да свалиш гадните стрелци и да оправиш останалите врази. Мисиите са доста интересни и дори при преиграване на мисията е интересно. Ся ако зациклиш някъде много мощно може и да стане скучно ама не ми се случи на мене. Има опция за кооператив само че при мене не я даде активна може би щото беше спряна мрежата. Иначе си мисля че ще е голяма тръпка да подкарат тримата Арагорн Леголас и джуджето да мачкат Айде който е цъкал да даде мнения да видим мое да изскочи нещо интересно още Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 17, 2003 Share Posted November 17, 2003 Напълно съм сагласен. Скоро не е имало игра, към която да се пристрастя така. Още съм в началото и до тук, впечатлението ми от играта е много добро. Малко се стреснах, като ме "изплю" по средата на битката точно след интрото. Подразних се от това, че не мога да се сейвна по всяко време. Това ми струваше поне още час... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 17, 2003 Share Posted November 17, 2003 Daaaaaaa Sigoren sam che igrata veche ima super mnogo pochitate li !!! Dosega nebqx igral tolkova zarebqvashta igra mnogo e dobra !!! No takiva shte badat igrite v badeshte mnogo zarebitelni i dobre izpipani !!! Koeto me podseshta che shte trqbva da se pravi Upgreid na slabite PC-ta zada se vidi sqlata krasota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 18, 2003 Author Share Posted November 18, 2003 Някой успя ли да тества мултито вече. Щото нямам време да си оправя нета тея дни и не мога и да си помисля за мулти с Пловдив. Иска ми се да знам кооперативния режим с колко героя може да се играе. При мене го дава неактивен. Ако там са си свършили работата както във сингъла ни очакват доста приятни мигове с тая игра. Днеска вече тоя нет трябва да го оправя или ще застрелям тоя с антените. Искам мулти вече!!! Ако някой е пробвал да сподели Link to comment Share on other sites More sharing options...
d_micev Posted November 20, 2003 Share Posted November 20, 2003 ledam che ia igraete tazi igra i ta imam edno vaprosche... az zatziklih na edna ot misiite s Gandalf v Minas Tirith-top of the wall... ta vaprosa mi e kak se minava ??? Neshto triabva da se zadeistva li ili kakvo? 3min samo iaka sech i sled tova tapite orki vinagi nahluvat, kvo triabva da se napravi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 20, 2003 Author Share Posted November 20, 2003 Тва е лесна работа ама трябва да се вслушаш малко какво ти пее дядката Отначало трябва да избутваш стълбите дето ги опират на стената. Желателно е да действаш бързичко щото да ти е по лесно след това. Тая работа я правиш със "left ctrl" по дефолт или казано иначе с phisycal atack. След известно време на меле и бутане на стълби следва кът сцена в която едни каменни тролове ако не се лъжа бутат едни бойни кули. Като мине филмчето по най-бързия начин се изнасяш към катапултите който са малко трудни за откриване, но ще ги намериш. Качваш се на кулите на крепоста и на едната от тях е катапулта и пуцаш с него докато бутнеш кулите Предлагам да пишеме само в тази тема по играта за да може всичкото инфо да е на едно място Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 20, 2003 Share Posted November 20, 2003 С CTRL буташ стълбите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
d_micev Posted November 20, 2003 Share Posted November 20, 2003 kolko katapulta sa? Stigam do tam deto mi dava che idvat trolovete i otivam na katapulta i parvata kula ia razbivam ama shibanite orki prodaljavat da se katerat po kukite i slagat stalbi i sled niakolko min me pretzakvat! Niamam si ideia kade e drugia katapult... ai da mi pratish niakakav save za tazi misia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 20, 2003 Share Posted November 20, 2003 Може и без катапулти да ги буташ. Аз само с магия го правех (тва дето го стреля от стаф-а ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
d_micev Posted November 20, 2003 Share Posted November 20, 2003 da ama sa super mnogo gadinite skapani, i to na easy!!! Ai da napravim multiplayer ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 20, 2003 Author Share Posted November 20, 2003 То да направиме ама мене нета ми е много зле в момента та едва ли ще стане. И не знам как става даже че не ми е активна опцията. Ако някой е пробвал да казва кое как става Аз взех да преигравам мисийте дето са разрешени с тримата играчи да мое да има манги за ъпгрейд. Иначе не знам ама ме съмнява да има манги за всички умения на всички герои. Добре че има някой дето се купуват за цялата задруга Link to comment Share on other sites More sharing options...
d_micev Posted November 20, 2003 Share Posted November 20, 2003 to ima li izobshto multi ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted November 21, 2003 Share Posted November 21, 2003 Ave hora imam problem kato pusna Cd1 i natisna dva puti na auto run nishtoo ne stava.PLS help. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 22, 2003 Author Share Posted November 22, 2003 Ами пробвай да стартираш setup.exe не е казано че само от ауторъна трябва да тръгне инсталацията А иначе мрежа има само дето не съм я тествал още че нямам мрежа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted November 22, 2003 Share Posted November 22, 2003 не знам за вас ама с елфчето и сам си най яко коленето, колкото до мангите за ъпгрейд даже остават ако се биеш дълго без да те удрят. па най лудата мисия е предпоследния щит (до там съм) колиш половин час гадове (трябва да си 8-9 левел) и накрая вземат че заколат някой от задругата и пак от начало . ама екшъна е як Напълно съм сагласен. Скоро не е имало игра, към която да се пристрастя така. Още съм в началото и до тук, впечатлението ми от играта е много добро. Малко се стреснах, като ме "изплю" по средата на битката точно след интрото. Подразних се от това, че не мога да се сейвна по всяко време. Това ми струваше поне още час... бе то на първата мисия не могат да те убият (пробвах) Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted November 22, 2003 Share Posted November 22, 2003 Igrata zaribqva ot sqkade, mnogo me radva i shte si e cykam s gusto. Naisitna qdko ima igri koito te zaribqvat, ne govora za klasikata Max Payne (1,2), Medal of Honor AA..... tova sa igri koito te zavladqvat i se kefish da gi igraesh, LORT e edna ot tqh. Toq pyt bravo na EA, ne sa si ostavili rycete kakto vyv NFS:U Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted November 23, 2003 Share Posted November 23, 2003 Killerincho i setup.exe ne ebava,no mai ima problem prizapisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grami Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 Някой успя ли да тества мултито вече. Щото нямам време да си оправя нета тея дни и не мога и да си помисля за мулти с Пловдив. Иска ми се да знам кооперативния режим с колко героя може да се играе. При мене го дава неактивен. Ако там са си свършили работата както във сингъла ни очакват доста приятни мигове с тая игра. Днеска вече тоя нет трябва да го оправя или ще застрелям тоя с антените. Искам мулти вече!!! Ако някой е пробвал да сподели Значи да има Coop Мисия трябва да си вкл. Game pad или още една клавиатура или там кво да е и тогава опцията е активна. Иначе е яка играта,ама трябва да се заучават различните удари поредица от няколо клавиша правят някав удар с еди какво си име. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 24, 2003 Author Share Posted November 24, 2003 Еееее надявах се да мое цялата Задруга да скача в мелето. Ама май много искам Ся запекох на един бастун дето излиза там в гробниците. Аз малко поцъках де ама все пак ми се види че няма да е лесна работа. Иначе комботата са леснички не са някакви луди комбинации като на Blade Of Darkness да речем Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuckKiller Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 za otkluchvane na co operative iska original cd-key i registracia koiato si iska toia cd-key drug nachin ne vijdam Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorba02 Posted December 14, 2003 Share Posted December 14, 2003 Niamam zvuk na film4etata,a igrata ima niakoi moge li da kage kak da go popravia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 15, 2003 Author Share Posted December 15, 2003 za otkluchvane na co operative iska original cd-key i registracia koiato si iska toia cd-key drug nachin ne vijdam Тва пък де видя че го иска. По горе е писано за какво става дума ама трябва малко да се попрочете все пак. Niamam zvuk na film4etata,a igrata ima niakoi moge li da kage kak da go popravia Не виждам причина да нямаш звук само на филмчетата. Единственото дето се сещам е да провериш какви настройки на звука си дал на играта и дали саунд картата ти поддържа такива екстри Не е до кодеци щото играта си слага нейни кодеци при инсталацията. Пробвай и кажи кво е станало Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted December 17, 2003 Share Posted December 17, 2003 някой може ли да намери Обложки на СД-тата П.С. за подарък ми тряа Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorba02 Posted December 18, 2003 Share Posted December 18, 2003 Ni6to ne stava preinstalirah igrata proverih nastroikite na zvuka i pak niama zvuk na film4etata s SB Live Creative sam bi triabvalo da podarga vsi4ko neobhodimo dage sam i s DX 9b i ni6to ne stava Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted December 18, 2003 Share Posted December 18, 2003 Installni si AC3filters , ima go na wareza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.