Jump to content
BulForum.com

ToCA Race Driver 3

NaiL

Recommended Posts

za6to mi stava taka s prokletiq komputaur , ve4e ne znam kvo stava. Svalqm nqkakva igra (splinter cell chaos theory, evolution gt i sega TOCA 3 i vsi4kite sa na mdf i mds image failove), zarejdam gi s deamon tool 4.0.3. davam mu install , pita me za ezika, zapo4va podgotovka za instaliraneto na igrata, i na vtorata 4erti4ka spira i nqkakuv error mi dava, a puk nqma za6to . Nqkoi ako znae za kakvo stava duma 6te me spasi ot dosta glavoboliq ot dosta vreme, :D

configuraciqta mi e: amd sempron 2500+ ; 512 ram ; video kartata 128/128 ; dvd-rw; 80 gb;

i drugo ne znam kvo da kaja, probvah da si napravq celiq komputar na english, pak ni6to

zaradi starforce za6titata probvah da disable cd-dvd, i tva ne vur6i rabota, prosto vaob6te ne moje da zapo4ne instalaciqta, a puk ne instaliram igra za purvi put!? tva e ot men :( blagodarq vi, predvaritelno.

И на всички игри така ти се получава !? И кажи какво е съобщението ! Може и скрееншот да изкараш :) .

Иначе мисля , че това е от инсталатора , но само предполагам ... няма кво да се правя на професор :lol: !

Кажи кво ти изписва на съобщенито (грешката) ако искаш , някой да ти помогне ;) .

Най-точния отговор на въпроса "Вади ми грешка, какво да правя?" е "Оправи я!". Без да дадеш подробности (скрийншот) трудно ще ти се отговори. Най-малкото не заслужаваш труда да се мъчим да гадаем кво е.

И според мен иначе е InstalShield (инсталатора), но нямам идея как се оправя (освен с реинстал на installshield или дори целия win). Някой ако има идея да пише.

a we pi4ove kato si cukna na profila mi pi6e 4e sum novobranes :D ne se imam za takuv ama kak da vkaram screenshot tyk probvah dosta ama ne se se6tam, ina4e snimah to4no monitora s print screen butona... sorry 4e moje bi tve ne e po taq tema ama takyv se molq nqkoi da me svetne za tva ne6to, i vednaga 6te izkaram screen shot da go razgledate. thanks

a we pi4ove kato si cukna na profila mi pi6e 4e sum novobranes :D ne se imam za takuv ama kak da vkaram screenshot tyk probvah dosta ama ne se se6tam, ina4e snimah to4no monitora s print screen butona... sorry 4e moje bi tve ne e po taq tema ama takyv se molq nqkoi da me svetne za tva ne6to, i vednaga 6te izkaram screen shot da go razgledate. thanks

print screen -> otvarq6 paint ( nai lesno ) -> paste .......... (nali tova napravi)

sled tva go ka4va6 pic-a v nqkoi sait http://imageshack.us/ sled tova dai samo link kum pic-a i si gotov

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...