NaiL Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 za6to mi stava taka s prokletiq komputaur , ve4e ne znam kvo stava. Svalqm nqkakva igra (splinter cell chaos theory, evolution gt i sega TOCA 3 i vsi4kite sa na mdf i mds image failove), zarejdam gi s deamon tool 4.0.3. davam mu install , pita me za ezika, zapo4va podgotovka za instaliraneto na igrata, i na vtorata 4erti4ka spira i nqkakuv error mi dava, a puk nqma za6to . Nqkoi ako znae za kakvo stava duma 6te me spasi ot dosta glavoboliq ot dosta vreme, configuraciqta mi e: amd sempron 2500+ ; 512 ram ; video kartata 128/128 ; dvd-rw; 80 gb; i drugo ne znam kvo da kaja, probvah da si napravq celiq komputar na english, pak ni6to zaradi starforce za6titata probvah da disable cd-dvd, i tva ne vur6i rabota, prosto vaob6te ne moje da zapo4ne instalaciqta, a puk ne instaliram igra za purvi put!? tva e ot men blagodarq vi, predvaritelno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 И на всички игри така ти се получава !? И кажи какво е съобщението ! Може и скрееншот да изкараш . Иначе мисля , че това е от инсталатора , но само предполагам ... няма кво да се правя на професор ! Кажи кво ти изписва на съобщенито (грешката) ако искаш , някой да ти помогне . Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 Най-точния отговор на въпроса "Вади ми грешка, какво да правя?" е "Оправи я!". Без да дадеш подробности (скрийншот) трудно ще ти се отговори. Най-малкото не заслужаваш труда да се мъчим да гадаем кво е. И според мен иначе е InstalShield (инсталатора), но нямам идея как се оправя (освен с реинстал на installshield или дори целия win). Някой ако има идея да пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 Пробвай да ги инсталираш директно от Setup.exe. Ако не се лъжа така се прескача Install Shield Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 ъ, тая игра кога е излезнала?! аз преди време играх toca2 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaiL Posted June 23, 2006 Author Share Posted June 23, 2006 a we pi4ove kato si cukna na profila mi pi6e 4e sum novobranes ne se imam za takuv ama kak da vkaram screenshot tyk probvah dosta ama ne se se6tam, ina4e snimah to4no monitora s print screen butona... sorry 4e moje bi tve ne e po taq tema ama takyv se molq nqkoi da me svetne za tva ne6to, i vednaga 6te izkaram screen shot da go razgledate. thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 a we pi4ove kato si cukna na profila mi pi6e 4e sum novobranes ne se imam za takuv ama kak da vkaram screenshot tyk probvah dosta ama ne se se6tam, ina4e snimah to4no monitora s print screen butona... sorry 4e moje bi tve ne e po taq tema ama takyv se molq nqkoi da me svetne za tva ne6to, i vednaga 6te izkaram screen shot da go razgledate. thanks print screen -> otvarq6 paint ( nai lesno ) -> paste .......... (nali tova napravi) sled tva go ka4va6 pic-a v nqkoi sait http://imageshack.us/ sled tova dai samo link kum pic-a i si gotov Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaiL Posted June 23, 2006 Author Share Posted June 23, 2006 http://img503.imageshack.us/img503/7693/error1bi.jpg[/img] zna4i hora, tova e screenshot, taka mi se poqvqva tova, ama tva e evolution gt igrata, absolutno su6tiq problem... help! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.