veseo Posted November 17, 2003 Share Posted November 17, 2003 Като стигна до 100% ми вади това и като сложа сд1 пак и спира инсталацията и ме пита дали искам да пратя на майкрософт съобщение При някой друг работи ли или повредата е в моя телевизор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nax Posted November 17, 2003 Share Posted November 17, 2003 случвало ми се е тва но не баш на тази игра... пробвай да игнорираш грешката т.е. цъкни на сетъпа на играта и си довърши инсталациятя кво ти пука уин-а кво мрънка при мен стана а бтв горин wallpaper Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted November 17, 2003 Author Share Posted November 17, 2003 Nax аз първо това бях опитал. Надявах се че понеже е на 100% всичко трябва да е инсталирано. Но като пусна в менюто вместо с думи ми пише: 1500 not found 1501 not found и т.н. П.С. Стана де .. последния път опитах да я стартирам и си пишеше нормално .. ебал съм го и инсталера П.П.С. Какво ще кажеш за стайл-а Качен е на вареза под името Amber.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nax Posted November 17, 2003 Share Posted November 17, 2003 радвам се че си се оправил хехе, а стила е наистина готин ще зема и аз да си го сваля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.