asd Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 Та основната идея на темата е тука да се постват най-добрите затапки в форума,за да се посмеем всички.Искам да благодаря на zlobil че ме вдъхнови да напрая темата със следното.В темата за Бирфеста в Others AMI ПРЕЗ ПОСЛЕДНОТО МНОГО ВРЕМЕ КОГАТО МИНА ПРЕЗ БИР ФЕСТА ИМА САМО НЯКАКВИ МОМ4ЕТА И МОМИ4ЕНЦА ПО ДЕСЕТ ГОДИНИ ПО-МАЛКИ ОТ МЕН 4Е И ПОВЕ4Е! КАКТО МЕ ПОПИТА ЕДИН МОЙ ПРЕИЯТЕЛ ГЕРМАНЕЦ НА ЧИСТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК : АБЕ ПРЕДИ ЧЕТИРИ ГОДИНИ ТУКА НЯМШЕ ЛИ ПОВЕЧЕ ПЪЛНОЛЕТНИ? и zlobil: да и един мърмот завива шоколада ...... аиде стига сте си изсмуквали от пръстите какво да напишете Надявам се да не се сърдите ако попаднете в темата.Лично аз бих си се посмял на простотийте,които по някой път пиша . Edit:Забравих да кажа ако може да казвате и заглавието и раздела в която е тамата.Ако пък модерите преценят,че е много злепоставяща нека я затворят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 Абе, батко, абе къде е батко бе?!?!?!?!?!!и се чудя.. де отидоха хората, дет четяха дългите постове и им се фащаха, па стааше шоу малко поне.. иии аман лека нощ Щом като човек може да създаде без обективна и конкретизирана подбуда и цел 22 реда текст, чието съдържание може да бъде възприето прочитайки първия и последния ред и ефекта от него клони към нула, а за създаването му отделя 5-10 минути, няколкостотин калории, известен брой нервни клетки или казано грубо алтернативният разход превишава много ползата от него, то явно има Бог. Иначе ако някой може да ти отговори на въпроса има ли Бог, то най-вероятно самият той е Бог. Не знам дали има Бог ама аз вярвам. Others - Нестандартни въпроси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.