adibas Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 Хора голям проблем с тая София! Не ми се ходи с колата защото ще е лудница!А влаковете са мнооого кофти последният влак е в 23:10 от София за Пловдив! УЖАС (а концерта я започне, я не започне в 20:00) абсурдно е да се добере някой за тоя влак! Та не знам дали е подходящо този топик да го сложа тук...ама така или иначе не се сетих каде да бъде...та въпросът ми е някой знае ли има ли някакъв организиран транспорт (рейсове ала-бала), които ще изчакат там края на концерта и...после към добрия стар Пловдив. Или всеки се оправя както може ааа?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 Може и да има организирани групи с транспорт/автобус/,но това значи,че няма места,защото са си организирани.Аз съм изпаднал в голяма чуденка-концертът дори и да поне в 20:00,няма как да свърши в удобно време,за да може да бягаме към гарата,за да хванем влака в 23:10,а следващият е раааааано сутринта а цяла нощ скитане из София не звучи добре,особено като си изморен след концерта.А с кола е кофти,защото да я оставиш в района на Илиенци си е живо самоубийство.И остава алтернативата охраняем паркинг,което пак е пари.Бла-бла,става дълга и широка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted June 20, 2006 Author Share Posted June 20, 2006 Лелеее, сега ако бях един превозвач какви пари щях да направя! Обаче уви!!! Все пак се надявам да има нещо такова, защото колкото и да е предварително организирано....не може да няма някъкви извънредни линии, понеже не сме само аз и ти сме изправени пред този проблем!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 Ами всъщност няма.И последният автобус тръгва от София в 23:10.За да има извънредна линия,трябва да има хора,които са предплатили за целта един или няколко автобуса.А ние май не сме от тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 Както и да го мислите няма начин да си заминете с нормалния транспорт ако стоите до края на концерта... То като се има в предвид, че подгряващите групи ( ) ще свирят минимум 1 час (дано и повече ... пък и последно май сет листа на депеш беше едно 20 песни... значи поне още два часа и половина някъде... Абе до 12 поне ще е (може и повече)... Дано де :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted June 20, 2006 Author Share Posted June 20, 2006 ООО определено ще е повече, ами замислете се после за излизането от стадиона, ами към 1ч. ако не и по-късно даже! Лелееее ще се пали колата да се ходи! Не ми се виси на гарата до 6:30 сутринта! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 И аз обмислям варианта с паленето на колата,но все още не знам сам ли ще пътувам или с още хора,щото с 4-5 човека в колата разходите излизат горе-долу колкото с влак.Между другото Депеш се очаква да излязат в 21:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 Ми май е нормално... четох, че НГ смятат да изпълнят към 6-7 парчета ... та час даже доста ми се вижда, но като закъснеят малко, с паузите между песните, да речем, че ще стане час А иначе и на мене не ми се мисли какво ще правя до 6 и нещо за влака... затова смятам да се забия в нея дискотека Просто няма друго решение... Но все пак приятно изкарване на всички, които ще ходят Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 Понеже ще пътувам сам с влака до София,а може би и ще клепя сам след концерта до сутринта-ако има още такива,свиркайте,може поне биричка да пием заедно Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 Аз принципно ще ходя с 2ма приятели, но първо щяхме да пътуваме с този в 13 часа, който е... пък после ми сервираха с този в 11:52 (което на мене ми се вижда рано)... та и аз не знам вече... иначе мога да ти предложа да се джойнеш с нас ако искаш (и имаш желание Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 Ами и аз още се чудя кой от двата влака да хвана Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Между другото-след концерта ще има Depeche mode party в Backstage/намира се на бул.Васил Левски/,входът май е 6 лева,а който има билет от концерта-50%намаление.НО не знам дали ще има място,защото има много резервации. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.