Burkoff Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Потърсих такъва тема .. странно нямаше :-) И викам я да пусна аз :-) Ами това е готино сериалче .. има излезнали 9 сезона :-) Почнах да го гледам .. но разбрах днеска че пускат 10 сезон. Това е нещо като Stargate Atlantis .... само че по-зарибено . Може би няма да са чували някой нищо за него, по простата причина че го няма в локалния на евроком. Само в локалния на ГГбит го има :-) Ами ето и рекуест за да се качат всички сезони в локалния :-) Първия сезон е почнат да се снима още в далечната 1997. Сега ще дам малко линкове с информация за всичките сезони от 1 до 9 и информация за започващия днес сезон 10 :-) 1. СЕЗОН 1 2. СЕЗОН 2 3. СЕЗОН 3 4. СЕЗОН 4 5. СЕЗОН 5 6. СЕЗОН 6 7. СЕЗОН 7 8. СЕЗОН 8 9. СЕЗОН 9 Та след днешната серия на започвашият 10 сезон очаквам вашите мнения и коментари :-)) !!!! Ако има желаещи, може да ви дам линкове къде ги има сериите :-)) да си ти изтеглите Ами тва е ... Endyoj !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 Лол,страшна работа!Аз също го гледам и то с голям интерес.Даже десктопа ми е WALLPAPER на Stargate SG-1! Голям съм фен,ей! Но тъй като напоследък нямам свободно време и го гледам през няколко дена. В момента този сериал се предава в над 60 страни Яко! Бе рулира този сериал ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kman® Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 И аз съм голям фен. А знаете ли кога ще излизат епизоди от новия сезон на Атлантис? Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 Дам и аз вече съм фен.Понеже няма нови серии на Atlantis и реших да почна тоя да гледам,но не мога да кажа че тоя е по зарибен от Atlantis,но пак е много добар.За 1-2 седмици изгеладх 3 сезона Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 По-добрия, по-остроумния, по-забавния, по-разнообразния от двата Stargate-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted June 21, 2006 Author Share Posted June 21, 2006 Ха . ето имало и фенове на сериала :-)) а браво .. добро начало :-) Оказа се че това "започване" на 10 сезон е нещо обаркано :-) Почват заедно с Atlantis :-) и това е на 14 ЮЛИ :-) До тогава .. да вземем да го разнищим това сериалче а :-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iso14496 Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 Ха . ето имало и фенове на сериала :-)) а браво .. добро начало :-) Оказа се че това "започване" на 10 сезон е нещо обаркано :-) Почват заедно с Atlantis :-) и това е на 14 ЮЛИ :-) До тогава .. да вземем да го разнищим това сериалче а :-)) Изкара ми ангелите... помислих че съм изтървал първия епизод! Аз съм голям фен на на SG-1. Първо гледах Atlantis. Хареса ми. Почти напълно е като Star Treck. Знаят всичко, могат всичко и винаги успяват да се измъкнат в 2-3 или 4 епизода. Е SG-1 не страда от тези недостатъци. Първият сезон на SG-1 е нагледен пример как не трябва да се прави сериал. Типично клише. Нашите отиват правят нещо, издънват се и се прибират с празни ръце (включително типичното, вие сте толкова недоразвити). Така сериалът буксува на едно място и вселената се "нулира" със всеки нов епизод. Типичен похват за сериалите. За щастие ситуацията коренно се променя точно в края на първи сезон, когато лошия лошко тръгва към Земямта с два бойни кораба. Оттам нататък сериалът започва да се катери и издига бавно и плавно. Нашите започват да имат малки успехи. Много бавно събират и започват да опознават технологиите. Създават си не само врагове, но и приятели. Лошковците не биват побеждавани по някакъв супер магичен начин. Просто се води война, а на война и лошите имат своите големи и малки победи. Самите лошковци на свой ред развиват технологиите си, а по някое време се появяват още по-напреднали лошковци. С една дума, сериалът е различен. Сериалът се развива. Сериалът няма нищо общо със Star Treck. Е вярно че има и своите недообмислени моменти, вярно че ръкопашния бой е твърде нагласен, понякога късметът им е твърде добър, охраната на порталите никога не е на ниво... дори когато ги очакват .... но все пак...в сравнение с добрите страни тези неща просто можете да ги игнорирате. И накрая само една последна забележка. Тематично Сериалът завършва в кроя на 8-ми сезон. От 9-ти сезон започва нова тема, с малко нови актьори и много нови и силни лошковци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted June 26, 2006 Author Share Posted June 26, 2006 Лол,страшна работа!Аз също го гледам и то с голям интерес.Даже десктопа ми е WALLPAPER на Stargate SG-1! Голям съм фен,ей! Но тъй като напоследък нямам свободно време и го гледам през няколко дена. В момента този сериал се предава в над 60 страни Яко! Бе рулира този сериал ;P Направо се къса от рулации :-)) -------- С една дума, сериалът е различен. Сериалът се развива. Сериалът няма нищо общо със Star Treck. Добре казано да .. им аразвитие :-) Мм .. да и не си го изпуснал .. старират заедно с Atlantis тръгва и SG 1 - сезон 10 :-) Поне така прочетах :-) Иначе браво на добрия и доста изчерпателен отговор, който си дал :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 а бе, ако качат нещо, може и да му хвърлим едно око ... няма сега да го издирвам из целия p2p, я .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted June 27, 2006 Author Share Posted June 27, 2006 Ами да се сетят да го качът .. пускаме един request и готово :-) ако има хора които да го искъш качен ще го сложат ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 пуснах си да гледам stargate sg-1 и stargate atlantis, но и 2-та ми се струват, че почват от никъде да не би да трябва да гледам нещо преди тях, за да съм наясно с действието Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Stargate SG-1 започва там от където свършва филма с Кърт Ръсел Старгате (има го на локалния). А Атлантис започва от СГ-1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Stargate SG-1 започва там от където свършва филма с Кърт Ръсел Старгате (има го на локалния). А Атлантис започва от СГ-1. филма е е пълна скръб. не знам за времето си как се е възприел, ама сега ми е меко казано тъп .... вероятността сериалите да ми харесат е минимална Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Вече сериала е и в БГ.ДАват го по НОВА ТВ всяка НЕДЕЛЯ от ....забраих от колко ЕДИТ : А ето го и моят Десктоп Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airfan Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 Днес излезнаха първите серии на SG-1 и Atlantis от новите сезони. Приятно гледане на всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 филма е е пълна скръб. не знам за времето си как се е възприел, ама сега ми е меко казано тъп .... вероятността сериалите да ми харесат е минимална Хаха защо ли и мойто мнение е такова ? Днес свалих 1х01 да го гледам и какво да ви кажа? Погледах 1 час,по едно време заспах,след няколко минути се сетих,че съм пуснал някъв филм да гледам Чудех се да се смея ли да плача ли ?Много са ми смешни тези анубиси И какви само "битки" правят не е истина.По-скоро прилича на някой детски сериал по FoxKids и е правен не през 1997,а 1987г. Незнам на мен лично не ми хареса и го изтрих веднага. Battlestar Galactica е 3 пъти по-добър.Всъщност най-добрия сериал след Prison Break Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airfan Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 Замисли се все пак кога е правен Старгейт и кога Батълстар....вероятно просто не си голям фен на тематиката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 Замисли се все пак кога е правен Старгейт и кога Батълстар....вероятно просто не си голям фен на тематиката. Може и от това да идва разликата. Повече ми изглежда на комедия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted July 16, 2006 Author Share Posted July 16, 2006 Дам дам почна :-) мм кърти миффки .. да вземе да се сетят да го качът най-после в локалния Movies.co.jp .. много зорр не е хубаво така ;( е ся какво 9 сезона са да ги сложат :-) МОЛЯ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 ?!?!?! Това нещо не е ли в локалния Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 Това нещо се отваря само от клиенти на гигабит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted July 17, 2006 Author Share Posted July 17, 2006 Това нещо се отваря само от клиенти на гигабит. Хмм да за ггбит знам че го има .. аз карам колегат ами да го сваля че той е на ггбит и от там го свалям за да го гледам. луда работа та затва моля НЕКА ДА СЕ КАЧИ И В ЛОКАЛНИЯ НА ЕВРОКОМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 Че ти кой си мислиш, че е колегата ти :П Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted September 4, 2006 Author Share Posted September 4, 2006 Хмм и 10 Сезон почна .. няма никви отвизи, хора къде сте бре :-) Мм и никой не се сещя да го качи тоя хубав и доста голям сериал в тоя movies.co.jp какво специална тема ли трябва да пусна за това :-)) Има ли отвизи за новия 10 сезон Незнам колко е вярно но май май 11 сезон няма да има .. до тука е SG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonic Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 аз съм зарибен на старгеитовете ... - дето се вика - "даи ми един, и напрао ш' премина ..." давайте серииии Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.