Jump to content
BulForum.com

Търси се администратор(оператор)

Recommended Posts

Значи залата е малка, намира се на бившия прогрес N:13a, в момента улицата е с N:27, в близост до прелеза на ресторант стадиона.

Работното време е от 8:00 до 20:00 и обратното, по 12 часа, заплаща се по лев на час, като от вас се иска да имате поне елементарни познания в Win98, WinXp и от части Word, Excel, да можете да изпринтирате текст или снимка алабала, евентуално да наберете такъв, да сте виждали машина от вътре, и да можете да пуснете един Ghost, в частни случаи може да се ограничим с познанията до Word, Excel и принтера ;).

Административната програма е Iclub и е много лесна за работа.

За контакти на телефон: 0898413425 - Мариана Ганчева.

П.П.

Съжалявам че пускам нова тема но старата е закрита а един колега внезапно напусна.

Здрасти,искам да попитам дали се изискват 18 години за работата.Имам необходимите познания че и отгоре но малко ми трябва за палнолетие ако има възможност пиши.

Значи за сега има 4-ри момчета, които дойдоха и говориха с шефовете но нека темата не бъде затворена още за всеки случай ако станат някакви промени, балгодаря на всички отзовалисе надявам се скоро да бъде назначен новия персонал.

• 2 months later...

В залата отново се търси човек, моля желаещите да се свържат на оказания телефон или да дойдат на място за повече информация, благодаря.

Както и по горе е зададен въпрос-а за годините и аз ще го повторя... Като нямам 18 има ли смисал да се разкарвам до там :confused

Не можеш да бъдеш назначен ако нямаш нужните години и май по закон е така или беше за нощните смени само но съм 99%, че се отнася и за дневните смени. Sry m8.

По принцип няма фиксиран график. Преди бяхме 4-ма човека, сега сме 3-ма. При 4-ма човека почивките са повече, но и парите са по малко, защото се плаща на изкарана смяна.

По принцип няма фиксиран график. Преди бяхме 4-ма човека, сега сме 3-ма. При 4-ма човека почивките са повече, но и парите са по малко, защото се плаща на изкарана смяна.

А за каква сума става въпрос на смяна ? може ли да се разберем само нощна или нещо такова, щото съм студент и малко ще е трудно ? Заинтересуван съм от работата и ако не може ще измисля нещо.

• 2 weeks later...
А за каква сума става въпрос на смяна ? може ли да се разберем само нощна или нещо такова, щото съм студент и малко ще е трудно ? Заинтересуван съм от работата и ако не може ще измисля нещо.

Да, и аз съм заинтересован от смените, защото и аз съм студент. Мога да поемам 2-ра смяна всеки ден, например. Нощни смени също.

Ако нещо може да се разберем някак, само ако имаш интерес, де. Иначе нямам проблем да започна и веднага ако трябва.

• 3 months later...

В залата отново се търси администратор, понеже аз напускам. Условията са същите като в първият пост. Задължително е човека да взима и дневни и нощни смени - тоест да има възможност да отсъства ако е студент. И да има навършени 18 години.

• 1 month later...

В залата още се търси администратор/оператор и то спешно, в момента работи 1 човек(аз) и шефовете, другите колеги напуснаха(първо Flamerseeker, после другия колега) поради възможност да роботаят на по-добре платена работа с друг режим на работно време.

В момента условията са както преди(като за сега няма нощни смени освен в петък и събота) 12ч. 12лв. смените се нагласят според както е удобно на всички, трябва да има колектив за да вървят нещата.

защо,нека да остане за да знаят евентуалните следващи работници какво да очакват и какви са условията на труд.Това е полезна дискусия,особенно когато участват пряко засегнати лица,които наистина са работили или работят и споделят условията.Защото това не са вятър приказки а реалност.

Моите уважения и към работодателите и към работниците и към модераторите на форума!

Не изтривайте темата!

Искам да попитам дали заплата е твърда?По 1лв на час?

Човек като смени 2,3 работи и почва да си цени труда,но 12 лв за 12 часова нощна :confused

лол

сру за офф-а , мисля че работата е много айляшка :) , аз работя същото но в друга зала .

часовете са повечко но пък не вършиш кой знае какъв къртевски труд.

сру за офф-а , мисля че работата е много айляшка :) , аз работя същото но в друга зала .

часовете са повечко но пък не вършиш кой знае какъв къртевски труд.

Някой хора предпочитат да вършат някаква работа и да изкарват някакви пари. То за 12 часа ще издеш и ще изпиеш 5лв, сложи още 1лв за пътни и кво става? Аз ще работя 12 часа за 6лв?

така си е , първо си правиш сметка дали имаш някаква печалба а не да си на минус . При мен залата се намира на 30 -тина метра от нас :) не давам пари за пътни , нито за ядене.

• 4 months later...

Залата се нуждае от нов човек(админ), с проблемите по компютрите се занимавам аз, така че не се искат специални умения, само да можете да смятате и да се оправяте с админската програма, един принтер, скенер и шеринг по мрежата, лев на час, като в краен случай може да се измисли нещо за някой под 18год.

Според зависи, принципно е 4 дни работиш два дни почиваш, но може и по-малко, може и повече, както се разберем и ни е удобно на всички :).

значи нямам проблем с патуване и други такива и с Ghost-a трябва да мога да се оправя но ме интересува на какуж интервал от време се плаща?

Благодаря

въпрос: на какъв монитор се работи???

щото 4 дни в седницата по 12 часа = 48 часа пред монитор седмично (за 192лв месечно не ща да слагам очела)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...