lil_stenly Posted January 16, 2007 Author Share Posted January 16, 2007 Обновления Версия 1.11 Добавляет возможность играть на официальных серверах. Требует наличия либо диска оригинальной игры с установленным дополнением 1.10, либо диска «Магия крови: Время теней». *для оригинальной игры с дополнением 1.10: tbmmp_v1_11.zip, 26.9 MB *для аддона «Магия крови: Время теней»: tbmaddon_v1_11.zip, 19.1 MB За експанжъна на двд-то , който е самостоятелен се използва този патч tbmaddon_v1_11.zip и това е всичко ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 16, 2007 Share Posted January 16, 2007 значи това което пише като минимални изисквания не е вярно. пише 700мхц и 512рам ама ц на семпрон2500+ и 512рам бати нета една снимка не мои да качи докат пиша ся ша пробвам дали става в офи сървър за тия които искат да я играят http://img441.imageshack.us/my.php?image=1...81072107tx2.png това ли са офитата http://img175.imageshack.us/my.php?image=1...21083108el6.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 16, 2007 Author Share Posted January 16, 2007 На сервере, организованном в рамках проекта GAME.COD.RU, пользователи получат возможность играть в «Магию крови» в режимах «Выживание», «Захват флага», «Сражение», «Командная игра» и «Рынок». *В главном меню выбрать пункт "Сетевая игра". *Выбрать игровой профиль. *Выбрать пункт меню "Поиск интернет серверов". Сърварите са на Game.cod.ru и мисля , че са в бета тестване още ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Добре де, някой най-накрая ще обясни ли: ТУК е install-a; ТУК е patch-a, който ви трябва; ТОВА, ТОВА и ТОВА трябва да направите... ...ако ме разбирате Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 17, 2007 Author Share Posted January 17, 2007 Ми погледни по-обстойно темата де ! Играта е тук и е инсталираш ! След това инсталираш патча на играта ! И това е всичко ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Ми погледни по-обстойно темата де !Играта е тук и е инсталираш ! След това инсталираш патча на играта ! И това е всичко ! Ми явно не е, защото ми иска диск. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 22, 2007 Author Share Posted January 22, 2007 Еми чети какво пише в първия пост ! Незнам точно как си е инсталирал и през какво , но пробвай да заредиш имиджа през последната версия на деамон туулс ! Включваш всички емулаций и е готово ! Трябва ли да пиша вече написаното в темата ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Абе не мога уж всичко е както трябва, а пък при стартиране ми изписва, че е засякло емулаторско устройство, иска оригинала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 22, 2007 Author Share Posted January 22, 2007 И има ли функция да въведеш някъв "ключ" след като не е отчело оригинала ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Цък! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 22, 2007 Author Share Posted January 22, 2007 Добре , наистина е малко дразнещо и ще видя във форума дали има хора с такъв проблем ! И все пак деамон туулс трябва да премине стар форс проверката ! Може ако си инсталирал играта без емулация ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.