Botev1912 Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 Ползвате ли този ICQ клиент. Днес за първи път го инсталирах и ми хареса доста, но не ме известява за получен мейл на пощата в abv, а други хора ги известява Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Да, нека някой да каже ако знае как се пуска функцията за мейли от abv на QIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 От доста време го използвам и никога не е имало проблеми. Има удобен и ползотворен интерфейс. Понеже нямам поща в абв.бг не ми се е налагало да използвам check mail-а. Иначе от клиента съм много доволен. Good & Simple Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 18, 2006 Author Share Posted June 18, 2006 Сега видях и друго. Когато избера някоя от емотиконите и после затворя прозореца с чата. И примерно след 2 минути отварям същия прозорец и емотиконите вече не се виждат, а се виждат с две точки и букви (както се пишат) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 би трябвало от абв-то някаде да се пуска.поне на мен така ми казаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 18, 2006 Author Share Posted June 18, 2006 ми то си е пуснато от abv - в ICQ се получава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Ам преди когато бях с icq 2003 pro си активирах abv2icq и ся кат съм с qip още си бачка не помна да съм се базикал нещо с опциите... просто си проверете дали пощата ви е свързана към вашия icq номер и дали паролите са еднакви, въпреки че то май пощата си слага същата парола и на icq-то сама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Ползвам го близо година вече. Тези дни за пръв път имам проблеми. Появява ми се постояно: "Error message. Rate limit exceeded". Изобщо не ме кънектва, не ми показва контактлиста. Някой имал ли е подобен проблем? Какво означава това съобщение и защо се появява? Благодаря, RIP! Засега се получи Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Пробвал ли си да сложиш най-новия Build 7981? Actually this is QIP 2005 Pre 7990 build, but because of last server updates we have to release this build before the day we planned. If you experience server connection problem and QIP shows "Unknown server error" then you should update your version to this one. Else you should wait for the next QIP build planned on the next week. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.