CyberHill Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 Тук Струва ли си парите и при нормално каране колко ще гори.... много съм се запалил по това чудо , ама се чуда дали да менкам моята дизелачка ( Lancia Delta 1.9TDI ) за това фиатче? Дайте някое компетентно мнение... Не от рода.. бати и тъпия фиат , или мани го това.... много ще гори , чупли ви са ... и т.н. Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 лично според мен не си струва да дадеш толкоз пари за тая кола, по-скоро без да искам да правя реклама , в buy/sell имаше преди седмица някъде обява за едно хубаво бмв за 5000, но ти си решаваш, щом като си се запалил толкоз много , трудно някой ще те разубеди Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted June 17, 2006 Author Share Posted June 17, 2006 лично според мен не си струва да дадеш толкоз пари за тая кола, по-скоро без да искам да правя реклама , в buy/sell имаше преди седмица някъде обява за едно хубаво бмв за 5000, но ти си решаваш, щом като си се запалил толкоз много , трудно някой ще те разубеди Вярно парите не са малко , но това е голям резак и трудно се намира точно този двигател. Просто малко съм сложил розовите очила и се положителни неща виждам... точно поради това пуснах темата ,та по реалистично настроените форумци да си кажат мнението... 170к.с. направо.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 Моя съвет е да си караш дизелака и да не се хвърляш на турбо на 0 км. Няма турбо да не е ръчкано яко, а и ремонтиран мотор... Сменени амортисьори - като гледам са спортни (ниско купе, твърда возия). Такъв мотор смуче доста бензинец и след дизела ще ти се струва, че имаш дупки в резервоара и портфейла. Според мен в конкретния случай е позакърпено и напудрено като за продажба и който го купи - да му бере гайлето. С три думи: бегай от него! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted June 17, 2006 Author Share Posted June 17, 2006 ООО за каране е карано яко... то такъв мотор, едва ли е каран с 50км. За километрите е наистина доста жизнено важно , защото такъв форсиран двигател се износва доста бързо , особено ако си се в червеното на оборотомера. За амортисьорите , е нещо нормално , да слагаш разилчни докато ти пасне возията ( в смисъл да кара възможно най-твърдо и да е възможно най ниско ) има доста хора които им е мечта гърнето да жули в асфалта. Така че доста е важно километрите ( които нямам представа как някой може да докаже ). Абе лошото е че е малко скъпичко... все пак е Пунто не е Z3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 ООО за каране е карано яко... то такъв мотор, едва ли е каран с 50км.За километрите е наистина доста жизнено важно , защото такъв форсиран двигател се износва доста бързо , особено ако си се в червеното на оборотомера. За амортисьорите , е нещо нормално , да слагаш разилчни докато ти пасне возията ( в смисъл да кара възможно най-твърдо и да е възможно най ниско ) има доста хора които им е мечта гърнето да жули в асфалта. Така че доста е важно километрите ( които нямам представа как някой може да докаже ). Абе лошото е че е малко скъпичко... все пак е Пунто не е Z3 Аз не съм много компетентен ама карай.Да са изкажа. Та както казаха някои хора по-нагоре от дизел на бензин щи са стори че парите са ти станали течни и изтичат от портмонето .Иначе Фиат-чето е хубавко-особено ако си падаш състезател.Ама чак пък 6000 лева .Ако пък наистина искаш да си зимаш нова кола бих ти препоръчал за 6000-7000 хилядарки да си земеш някой баварец Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted June 17, 2006 Author Share Posted June 17, 2006 Не аз по - принцип нямам намерение да купувам кола , щото Delta-та ми е много добре и се "разбираме" много добре , ама от бая време ми се въртят такива идаей , специално за такъв тип двигател , ама май май ще заложа на расъдъка Иначе честно казано , ако имам някой излишен лев , ще го забия веднага това Пунто , просто за това купе е уникално ускорението. А при положение че Ланчията ми гори 6л/100км верно ще ми дайде много 10- 15л/100км. Пък и сега чета тука коментари за колата и всичко живо казва ,че не е препоръчително да се купува точно тази форсирана версия , защото и е взета душата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 Не аз по - принцип нямам намерение да купувам кола , щото Delta-та ми е много добре и се "разбираме" много добре , ама от бая време ми се въртят такива идаей , специално за такъв тип двигател , ама май май ще заложа на расъдъка Иначе честно казано , ако имам някой излишен лев , ще го забия веднага това Пунто , просто за това купе е уникално ускорението. А при положение че Ланчията ми гори 6л/100км верно ще ми дайде много 10- 15л/100км. Пък и сега чета тука коментари за колата и всичко живо казва ,че не е препоръчително да се купува точно тази форсирана версия , защото и е взета душата. Еми видя ли как знайш .Абе Delta RULEZ .И майка кара Делта и си е много доволна колата според мен.Не си заслужава да даваш маса пари за нещо дето не знайш колко живот има и още колко време ша го караш без проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Жена ми има Пунто 1.7ТД. Не е толкова голям "резак" като това, но е с 14-ки и ниски гуми. Усещането е далеч от това на спортна кола, въпреки много доброто си окачване. Не е стабилно на завой. 6000 за това са прекалено много. Двете врати не правят автомобила 'купе', а хетчбек с три врати Ако говорим за истинско спортно Пунто - това е Абарт модификацията, но то е с разширена база и различно окачване. И да се разберем - харесвам Пунто. Много добър автомобил за града но за спортист не става. Откажи се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted June 20, 2006 Author Share Posted June 20, 2006 Отказах се. Въпреки че ще е кеф да се кара такава кола.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 Отказах се.Въпреки че ще е кеф да се кара такава кола.... Много добре си напрайл според мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 Отказах се.Въпреки че ще е кеф да се кара такава кола.... Да ама кефа е от ъгъла до светофара Коли за които може да се дадът парички: Мазда Миата Тойота Супра (ако нема - Селика) Хонда (някое от купетата или сивик 2 вр.) Меган купе - 2.0-16 за други не се сещам едит: забравих голф 2 гти ПК регистрация Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted June 23, 2006 Author Share Posted June 23, 2006 Абе то за доста коли могат да се дадат пари.... въпроса е да те кефи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.