Mad^Jack Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Имам един въпрос.Някои знае ли дали ще работят заедно ЛЦД + VU мод (дето диоди мигат за баса на winampa ).Питам защото по принцип и двете се свързват към LTP порта. И ако може някаква идея как да се направи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Mi az do kolkoto zn. , (ako pravilno sum te razbral de) nqma problem ako kartata ti poddurja 2 monitora v realno veme ina4e signala se pra6ta samo kum 1iq (izpolzva6tiq) se izhod ! Ina4e ima prehodnici i ot tam natatuk e lesno ... ako ti se zanimava ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Имам предвид ЛЦД мод.Едно малко дисплейче (4 реда x 20 символа) дето се слага на кутията и показва например температура... До колкото разбрах от схемите се вързва от крачета 1 до 16 на ЛТП порта.А VU-мода мога да го вържа от 17 до 24-то краче(стават 8 диода достатъчно за мода ).Ама нз дали програмите за ЛЦД-то и плуг-ина на winampa ще се разберат?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 1 vapros4e preporu4aite mi BOQ , koqto da durji ednakvo dobre na plasmasa i jelqzo (tenekiq) , 6te bude izpolzvana za modding na 1 kutiq ! 10x predvaritelno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 1 vapros4e preporu4aite mi BOQ , koqto da durji ednakvo dobre na plasmasa i jelqzo (tenekiq) , 6te bude izpolzvana za modding na 1 kutiq !10x predvaritelno ! <{POST_SNAPBACK}> Ами и аз смятам да си я боядисвам ... и съм се насочил към спрейчета ?!? става ли със спреи ?!? струва 4 лева флакона , което ще ти боядиса цялата кутия ?!? и няма ли да стане аз лично мисля , че ще хване Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Taka e 1 sprei4e e dostatu4 no po-skoro otgovorut na vaprosa mi se nadqvah da me naso4i kum nqkoq marka na dostupni ceni ! Kakto i da e bratov4ed mi mi preporu4i spreiove "KocMoc" - Mnenie ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 ето ти мнения за Космос : тук и тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Ето я вече и мойта мишка СНИМКИИИИИИИ !!!!!! Айде кажете мнения .... довечера ще направя и на тъмно ... и не е нужно да казате , че са слошо качество то всеки го вижда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Ето я вече и мойта мишка СНИМКИИИИИИИ !!!!!! Айде кажете мнения .... довечера ще направя и на тъмно ... и не е нужно да казате , че са слошо качество то всеки го вижда <{POST_SNAPBACK}> Пушка е станала! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Пушка е станала! <{POST_SNAPBACK}> Ахам ама нещо скрола ми се прецака нещо ..... много трудно се върти , а пък за натискането му ....... като го натисна и леко засяда ... а бе мисля , че нещо диода опира ама айде ...... Иначе уредихте ли проблема с рязането на капаците и къде и за колко ...... аз ви намерих плекса и то евтино аре намерете само къде да ги изрежем .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 пичове преди време се говореше за рязане на кутий какво стана има ли някаде кадето да режат аз ходих до МГ-то но ми казаха че няма да стане понеже става с много нагар ако има такова място плс кажете каде се намира да ги посетя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Ами до колкото знам при лазерното рязане или ще се получи загар или ще ти откажат да ти я отрежат,защото била прахово боядисана.Решението е сваляш боята, режат ти я и пребоядисваш кутията, или можеш и сам да си я отрежеш като ползваш пробивен трион или ъглошлаиф. За лазер - можете да идете в МГ-то, ама там лазерът гори боята докато реже метала и остават много грапави ръбове. Има едно лазерно до SBS (близо до Четвъртък пазара), където ми отрязаха панела изключително добре и с много чисти ръбове. П.п.:Ще се опитам да изнаеря guide-а за рязане с пробивния трион,но малко по късно че ся съм зает. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Ummm az sum probval s uglo6laiv i ne e mnogo udobno ! S probiven trion e nai - lesno , no ima i 3ti na4in s borma6ina i posle s pili4kata oba4e toi e nai-baven i vupreki tova nai-siguren ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 начи на мен ми трябва най специялно за няколко дупки за фанове демек обикноженни дупки с по 4 малки дупчици за болтовете как да го направя или ако някой може да каже някаква цена примерно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 @FunLov3 какъв е крайният резултат като режеш с углошлаиф?!? @BuFu50 ако ти трябват дупки за вентилатори си намираш от някъде приставка за бормашина(80мм в диаметър) и пробиваш.Потърси в Бриколаж, там съм виждал, но не съм сигурен че има такъв размер. Другият вариянт е, както Shade каза, в SBS да ти я изрежат. Guide за рязане с пробивен трион. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Другият вариянт е, както Shade каза, в SBS да ти я изрежат. Guide за рязане с пробивен трион. <{POST_SNAPBACK}> Къде се намира тва СБС ?!? И кви пари горе долу ще ми излезне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 no idea Ами до колкото разбрах някъде до 4-тък пазара Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Ami s uglo6laiv tenekiq lesno ne se reje Pri rqzaneto tenekiqta se oguva i se polu4avat "izrastuci" koito po kusno trqbva da se obrabotqt s pili4ka Sega tozi weekend 6te probvam kombinirano rqzane Pravq dupki s boram6ina i posle gi svurzvam ! Tozi metod mi go preporu4aha kato nai-efektiven sled el. triona ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Ахам.Значи няма да пробвам номера с ъглошлайфа.Остава вариянта да отрeжа капака с лазер или от някъде да изнамеря преставкза за рязане на метал за Dremel... П.п.След 2 дена съм на море та като се върна ще пробвам.Ако до тогоава намерите някъв по умен начин кажете Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Ами аз ще пробвам с бормашина даже още утре ..... без тва имам една ама е бая голяма и мощна .... и незнам куде ще си закрепя капака ..... за да мога да ги дупча ти 1000 хиляди дупки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 bate_pesho SBS се намира на улица "Опълченска" 13.Лазерното рязане трябва да е там някъде.Отиваш и питаш.И едва ли ще ти излезе скъпо рязането, но най-вероятно ще ти излезе скъп чертежа... П.п.:За справка www.bgmaps.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 bate_pesho SBS се намира на улица "Опълченска" 13.Лазерното рязане трябва да е там някъде.Отиваш и питаш.И едва ли ще ти излезе скъпо рязането, но най-вероятно ще ти излезе скъп чертежа... П.п.:За справка www.bgmaps.com <{POST_SNAPBACK}> Къв черетеж ве ?!?! аз нимоа ли си направа с маркер отгоре къде точно да режи или просто да му обясня и така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Амм нз.В по предните постове мисля че @Foxy ама не съм сигурен спомена нещо такова за чертеж.Иначе аз никога не съм си рязал кутията и не знам. По -добре си пригответе 4ертежа на кад-а ,защото щи ви резнат зелката за 4ертеж ...малка уловка ...евтино рязане -скъп 4ертеж пове4ето така практикуват ....дано да не съм прав за тези Аз след малко си свалям AutoCAD и ще видя какво мога да направя. п.п.Няма ли най-накрая да получим малко 'нощтни снимки' на мишока? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Е, AutoCAD...Използвайте Corel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 ОК.Ама как по точно да го направя тоя чертеж?!? Един правоъгълник отстрани с размерите на капака и там формичката каквато ще режа пак с размери?Това ли е?!? EDIT:tnx Shade.@bate_pesho с Corel Draw правиш един правоъгълник в реални размери(гледай размерите отгоре на прозореца) и си правиш формичка това е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.