Aleksandyr Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 От Пловдив не знам .. Ти разлика м/у неон и UV праиш ли? Няма да светят.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 От Пловдив не знам .. Ти разлика м/у неон и UV праиш ли? Няма да светят.. <{POST_SNAPBACK}> Мне ама тия УВ неони ... лампи четох , че ги имало само в София и пак супер трудно са се били намирали , а пък за цената .... представям си колко ще е соленичка ама карай , боли ма фара , че няма да светят ! а такива капачета някой случайно да има в повече .... капачета-тия отпред пластмасовите .... кадето запалват ония местата за цд-та и такива раоти ... треат ми сини ..... или жълти , а бе кажете кви имате в наличие , а пък аз ще помисля ... кажете и колко и9м искате (ако искате нещо изобщо) ЕдИт:А ХОСТАГЕ !!! а ве брато от къде си купил ония плекси , където си го сложил отпред ?!? и на ква цена горе долу ... има ли такъв , обаче син или .... ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Мне ама тия УВ неони ... лампи четох , че ги имало само в София и пак супер трудно са се били намирали , а пък за цената .... представям си колко ще е соленичка ама карай , боли ма фара , че няма да светят ! а такива капачета някой случайно да има в повече .... капачета-тия отпред пластмасовите .... кадето запалват ония местата за цд-та и такива раоти ... треат ми сини ..... или жълти , а бе кажете кви имате в наличие , а пък аз ще помисля ... кажете и колко и9м искате (ако искате нещо изобщо) ЕдИт:А ХОСТАГЕ !!! а ве брато от къде си купил ония плекси , където си го сложил отпред ?!? и на ква цена горе долу ... има ли такъв , обаче син или .... ?!? <{POST_SNAPBACK}> Тоя плексиглас ,не от мода за ЦД-то ли имаш предвид ? Кутията не е моя ,а дадох линк за да видиш как се прави мода Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Давайте предложения кде да режем кутиите и за колко money ЕТО НЯКОЛКО ЛУДИ ПРЕПОРЪКИ И РАЗРАБОТКИ (НЕ СА МОИ ) <{POST_SNAPBACK}> Е това е вече психария Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Hostage:Намерих си УВ лампа ве ! , обаче сия незнам как да я вържа към ПЦ-то щото тя е за към 220В а ве виж снимките и кажи ко мопже да се направи по въпроса ... от къде да зема захранване и дали ще стане изобщо да си я сложа в ПЦ-то ето и снимки : УВ ЛАМПА 10х предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Hostage:Намерих си УВ лампа ве ! , обаче сия незнам как да я вържа към ПЦ-то щото тя е за към 220В а ве виж снимките и кажи ко мопже да се направи по въпроса ... от къде да зема захранване и дали ще стане изобщо да си я сложа в ПЦ-то ето и снимки : УВ ЛАМПА 10х предварително <{POST_SNAPBACK}> Kak da si napravim UV lampa procheti tuka moje da ti pomogne i sry za shlokavicata.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Kak da si napravim UV lampa procheti tuka moje da ti pomogne i sry za shlokavicata.. <{POST_SNAPBACK}> Ясно ама там е доста сложно треа ли аз да купувам некви Елерго спестовачни лампи и да ги чупа , като се има предвид , че мойта е готова работеща с сякаква електроника ... така че ...... кои проводници точно треа свържа и към кои на захранването ?!? по късно ще я отвора да вида за ко става въпрос ......... ОБСЧЕ открих друг проблем ... и това е проблема за загряването ..... тая лампа направо се пържи ... не греее кой знае колко , но се пак греее доста как ще се справим с този проблем ?!? мойте 2 вента дали ще са достатъчни за да си охлаждам пц-то достатъчно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 temperaturata shte se kachi s 2-3 gradusa sigurno.. Tazi tvoita lampa sus shtepsel da se vkluchva v kontakta li e? Ako da togava praish 1 dupka na 1 svobodna pastinka ot PCI (tezi koito sa otzad na kutiqta) i ot tam vkarvash kabela i posle v razklonitel V hwbg.com e obqsneno kak se pravi zahranvaneto ,za tova ti e taq energospestqvashta krushka.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 temperaturata shte se kachi s 2-3 gradusa sigurno.. Tazi tvoita lampa sus shtepsel da se vkluchva v kontakta li e? Ako da togava praish 1 dupka na 1 svobodna pastinka ot PCI (tezi koito sa otzad na kutiqta) i ot tam vkarvash kabela i posle v razklonitel V hwbg.com e obqsneno kak se pravi zahranvaneto ,za tova ti e taq energospestqvashta krushka.. <{POST_SNAPBACK}> тва за щепсела ми е пределно ясно ама начи немога да я пусна деректно към захранването така ли или треат лампи и енерго лампи и глупости ....... иначе май така ще го направя ама много разклонители ша станат като отида на некое лан и ми треат за пц , за лампа и ..... EDIT:ХОРЦААААААА КАЖЕТЕ ОТ КЪДЕ ДА СИ ВЗЕМА СЛЕЕВИНГ КИТ !!!!!!!!!!! АИ В ДРУГИДЕН ЩЕ ВИДА В ЖАР ДАЛИ ИМАТ , ама се пак кажете каде продават и горе долуи на ква цена ! EdIt 2 : Ето .... напраих си нови пластмасичик си изрязах за Вентилатора и си направих мода , който предложи ХОСТАГЕ за Цд-то ето и снимки .... във вторник имам път към главната и ша скокна да вида и за Слиивинг Кит ... ето и малко СНИМКИ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 тва за щепсела ми е пределно ясно ама начи немога да я пусна деректно към захранването така ли или треат лампи и енерго лампи и глупости ....... иначе май така ще го направя ама много разклонители ша станат като отида на некое лан и ми треат за пц , за лампа и .....EDIT:ХОРЦААААААА КАЖЕТЕ ОТ КЪДЕ ДА СИ ВЗЕМА СЛЕЕВИНГ КИТ !!!!!!!!!!! АИ В ДРУГИДЕН ЩЕ ВИДА В ЖАР ДАЛИ ИМАТ , ама се пак кажете каде продават и горе долуи на ква цена ! EdIt 2 : Ето .... напраих си нови пластмасичик си изрязах за Вентилатора и си направих мода , който предложи ХОСТАГЕ за Цд-то ето и снимки .... във вторник имам път към главната и ша скокна да вида и за Слиивинг Кит ... ето и малко СНИМКИ !!! <{POST_SNAPBACK}> Dobre e stanalo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 здравейте пичове начи търся някой който може да ми среже на мен и на един приятел кутйите - по-точно ни тряят кръгли дупки по капаците за вентилатори ако някой може да праи таквиз неща да обажда Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 здравейте пичове начи търся някой който може да ми среже на мен и на един приятел кутйите - по-точно ни тряят кръгли дупки по капаците за вентилаториако някой може да праи таквиз неща да обажда <{POST_SNAPBACK}> за кои капаци говориш ?!? ако за самите капаци на самата кутия ламаринените(или квито са там) можеш да ги изрежеш на горе споменатите фирми .... а пък иначе тия капачета пластмасовите отпред , където съм дал снимки на мойте .. можеш и сам да ги направиш с некой поялник ..... ама преди да го изрежеш си го начертай много точно ... ако ли не можеш дай ги на мен аз ша ти направа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Това според вас възможно ли е да се направи ? Коя кутия е близко по форма на тази на Alienware ? Сега имам изпити ,но като свършат ще се опитам Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Сега имам изпити ,но като свършат ще се опитам <{POST_SNAPBACK}> и ти ли ..... и аз съм така иначе кутията е брутална ..... ама треаше отстрани да е с плекс и вътре един зелен неон ..... и щеше да е по яка според мен де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xray Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Тая фирма дето ви говорих се оказаха супер тъпанари пари за проект не ми искаха обаче не поискаха да ми отрежат капака щото бил боядисан прахово и щял да им прецака лазера и така казвайте друга фирма щото и GUI ме питаше кво става с тая ами е тва е . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Уффффф , че простотия ..... преди една седмица отивам в RESETCOMPUTERS и им викам :Извинете имате ли Sleeving Kit и какви цветове ? '' и те ми отговарят : Моля , кви сливи , че не разбрах ? '' тааа хич не ми се обясняваше за кво иде реч и си излезнах ..... неска отивам в JARCOMPUTERS и викам :Добър ден , имате ли Sleeving Kit ? '' и те ми отговарят : Моля , кво е тва ? за кво служи ? '' таааа обясних им и те викат да съм ходил да вида в RESETCOMPUTERS тааа пълна простутия от никъде не мога да изнамера Sleeving Kit айде некой ако знае къде продават да каже , че направооо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 В Ресет до съм виждал УВ лампи. 2 броя в комплект. Мисля че имаха и платка за цветомузика. Иначе за слеевинг кит в Пловдив не знам дали има. До колкото знам хората си ги поръчват от София. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Уффффф , че простотия ..... преди една седмица отивам в RESETCOMPUTERS и им викам :Извинете имате ли Sleeving Kit и какви цветове ? '' и те ми отговарят : Моля , кви сливи , че не разбрах ? '' тааа хич не ми се обясняваше за кво иде реч и си излезнах ..... неска отивам в JARCOMPUTERS и викам :Добър ден , имате ли Sleeving Kit ? '' и те ми отговарят : Моля , кво е тва ? за кво служи ? '' таааа обясних им и те викат да съм ходил да вида в RESETCOMPUTERS тааа пълна простутия от никъде не мога да изнамера Sleeving Kit айде некой ако знае къде продават да каже , че направооо <{POST_SNAPBACK}> В магазина на Жар срещy Лъкито ли ходи? И мен ми трябва слеевинг кит Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 В магазина на Жар срещy Лъкито ли ходи? И мен ми трябва слеевинг кит <{POST_SNAPBACK}> Точно там ходих обаче в Reset ме изкефи като ми каза :Кви сливи искаш , че не разбрах ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Imam edin vapros narode.Stava vapros za zakliu4eni Vertex shaders i Pixel shaders... Ta iskam da pitam 5900 XT s 4 Vertex i 1 Pixel shaders li e ? Na4i AIDA32 mi pokazva 4e imam 4 Vertex i 1 Pixel shaders a Everest mi pokazva 4e imam 3 Vertex i 1 Pixel shaders... I ako kartata mi e primerno s 3 V shaders a trqbva da e s 4 kak moga da otkliu4a i 4etvyrtiq 4rez RivaTuner ? 10x predvaritelno ! P.S. malko na softmodding go obyrnax ama sorry <{POST_SNAPBACK}> ами и аз имам същият "проблем" но предполагам, че и 4-рите са отключени, но Еверест-а не ги засича всички (поне така предполагам) p.s. ся като се загледах... еветерста май показва честотите на 2D-то, доката AIDA-та на 3D-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Ето още един мод от мен. http://metku.net/modgallery/detail.php?id=3740 И някой да знае каде продават приставки за дремели? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 WOOOW! WOOOW!!!! WOW!!! Страхотно! Много готино! Направо изрудия!! Браво Mad^Jack! Мишката е станала много яка - и като форма и като подбиране на цветовете и като положението на диодите. А аз се кефя особено много на моднати мишки, защото жъна небивали неуспехи в тази сфера Още веднъж браво! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Ето още един мод от мен. http://metku.net/modgallery/detail.php?id=3740 И някой да знае каде продават приставки за дремели? <{POST_SNAPBACK}> Олеееее тва вече е направо лудост .... наистина мишката е станала невероятна ..... ама ми е интересно от каде си захранил толкова много диоди и не искам да савам нахален ама за колоко ще ми напоравиш една такава ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Shade 10x. Иначе bate_pesho диодите съм ги захранвал директно от кабела на мишката А иначе за 15лв + материалите(диоди и съпротивлениа) мога да ти направя еднa, както ти я искаш Ако си заинтересован ми пиши ено ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Намерих от къде можете да си вземете (включително и аз де) ПЛЕКСИГЛАС и то изгодно ..... значи от PRACTIKER (май , че така се пише) той се намира до захарна фабрика в каршака ..... значи като слизате на долу по Васил Априлов и като стигнете кръстовището на Бул. България завивате в ляво и на 50 м ще го видите .. ОГРОМЕН е ..... и значи цените са .... 1.50м на 1м , което е огромно беше 37 лв ..... имаше най-различни големини ... имаше 0.50м на 1 м за цена не съм го карал да проверява , н о ще се ореантирате горе долу по горната ... И НАЙІВАЖНОТО имаше различни разцветки т рода на синьо ... за дебелина не съм питал .... обаче беше дебеличко ... не мога да ви кажа точно ама към 0.5 см Остава само да кажете от къде и за колко можем да си изрежем капаците Аз имам де аама искам да си го направа с моя форма за да е по-яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.