Shade Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Да донеса ли molten bucket Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 айде и от мен. http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/__smirnoff__/CaseMod]Case Mod[/url] Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 още една мини -> фул тауър аз па днес си зех кит и ся ще модвам мишока баси кит-а 16 кинта Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 какъв е тоя кит? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 P4 3.4 @ 4.0GHz, 2GB Corsair XMS3200 Pro, GeForceFX 5900 Ultra @ 550/950MHz, 2 x Raptors 74GB on RAID 0,SB Audigy 2 Platinum Pro, 60GB + 80GB + 2 x 120GB HDDs, Thermaltake 580W butterfly PSU, Plextor DVD/RW and CDR/W drive, Black Ice radiator, Thermaltake Aquarius III and Matrix Orbital LCD. I just like to keep it clean, I don’t like to see wire everywhere, I cut the window and made it bigger for more viewing area. tfa e osven modnat i clocknat lekooooo losha mashinaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 дай снимка да видим де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 P4 3.4 @ 4.0GHz, 2GB Corsair XMS3200 Pro, GeForceFX 5900 Ultra @ 550/950MHz, 2 x Raptors 74GB on RAID 0,SB Audigy 2 Platinum Pro, 60GB + 80GB + 2 x 120GB HDDs, Thermaltake 580W butterfly PSU, Plextor DVD/RW and CDR/W drive, Black Ice radiator, Thermaltake Aquarius III and Matrix Orbital LCD. I just like to keep it clean, I don’t like to see wire everywhere, I cut the window and made it bigger for more viewing area. tfa e osven modnat i clocknat lekooooo losha mashinaaaa <{POST_SNAPBACK}> ти базикаш ли се с нас ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 абе пичове някой има ли пистолет за горещ въздух ? че не мога да отделя 30 кинта за нов а ще ми тряа за няколко дни колкото да си поиграя с плексиглас-а ... да си свяла боята на кутията (тва не ми е толкова наложително) та ако някой има и има желание да ми услужи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 ти базикаш ли се с нас ? <{POST_SNAPBACK}> ne we Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 ти базикаш ли се с нас ? що да се базика? тва е компютъра на някакъв пич... колко по-бързи има.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp@rkY Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 закво ще си сваляш боята на кутията то по ефтино щи дойде да си купиш нова Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Някой знае ли колко струват 2 амортисьора горе долу 18см. дълги в натегнато положение и горедолу 36см. разпънати примерно??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 С какъв диаметър на навивката? Не че мога да ти помогна с цена, но ми е интересно за какво ти са? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Max 20см. А за какво ми трябват ли??? Решил съм да си правя капак с амортисьри и ако стане ще е много изрудско Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Max 20см.А за какво ми трябват ли??? Решил съм да си правя капак с амортисьри и ако стане ще е много изрудско <{POST_SNAPBACK}> Koko, идеята е добра обаче амортесьори прибрани да са 18 а разтегнати 36см.... ами май няма.Можеби да има 30см разтегнати.Освен това трябва да са много "меки" иначе ще изпокривиш кутията.УСПЕХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 @batko32 а според теб това: ще ми свърши ли работа??? Ето и линк към сайта! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaden Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 точно такива изобщо май няма да ти свършат работа ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Нячи искам да питам одзад на котията си сложих винтилаторче ама там дупчиците мноо малки ми се струват и мноо малко духа навънка та вапроса ми е следния с какво да изрежа кръг и да хуха директно навън ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Нячи искам да питам одзад на котията си сложих винтилаторче ама там дупчиците мноо малки ми се струват и мноо малко духа навънката вапроса ми е следния с какво да изрежа кръг и да хуха директно навън ? <{POST_SNAPBACK}> 1.Дремел "комбинация от ръчна отвертка+шлайф" 2.ЗЕГЕ "тнр Прободен трион. 3.С обикновенна бормашина "пробиваш много и малки дупчици " 4. Чук+секач+манго....и получаваш КАНГО "шегувам се" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Бормашина ножовка и пила мисля щте го оправят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Секачни клещи. Ама после ръцете ти сигурно ще са в кръвоизливи (ако имаш кутия като моята...). Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Някой знае ли къде мога да намеря червена лампа но само лампата без платка и на каква цена горе долу ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Значи днес успях да подкарам P-III@700 на дъно Acorp BX86 с 440BX chipset и съм много доволен. Първо не можах д го завра вътре щото радиатора (или по-точно вентилатора му) опираше във видеокарата, използвам адаптер от S370 към Slot I. Намерих обаче по-нисък радиатор (беше малко нестандартен та се наложи да го пиля за да пасне) и го инсертнах ама пак не ще гадината да тръгне За щастие си бях свалил спецификацията на P-III от сайта на Intel ... Имаше някви джъмпери на адаптера за настройка на напрежението на ядрото ама тъй като адаптера беше супер куча марка - иди разбери как става тя да изкара 1.65V, пишеше как да го пуснеш автоматично да се настройва напрежението, ама тогава не тръгва и като го премерих VccCore-то се оказа че е 0.2V (чакай да тръгне, 1.65 трее да е) ама видях някви надписи VID0-VID4 отнасящи се за джъмперите за настрийка на напрежението (там пишеше - "Ако не знаете кво ви е напрежението на което рсботи CPU го пуснете на auto" - само дето с 0.2V нямаше как да тръгне , ама те за такова шибано дъно не са си мислили май). Та так тъй като бях чел спецификацията на пентиум 3 се светнах че там пишеше нещо за VID, само дето бяха от 0 до 3 а не до 4 (тоя адаптер е и за VIA процесори за тва явно) и всъщност тва са сигналите които казват на дъното колко волта да му пусне на гадината И така разцъках ги гадните джъмперчета та да се получи 1.65 (ползвах старото Celeron 300A CPU за да чета) и го инсертнах. И то зе че тръгна Даже дъното си го позна като P-III (предвидливо update-нат BIOS), и ся съм много доволен даже може ад го клокна до 1GHz само дето не знам тоя радиатор дали ще може да ги разсейва 30-35W Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_A_I_D_E_R Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 toq post mai e za "overcklock" ama aide... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 toq post mai e za "overcklock" ama aide... <{POST_SNAPBACK}> Абе и за тука става , аз лично бях потресен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.