Jump to content
BulForum.com

Стига с тоя "overclock" - IT'S MODDING TIME!

Recommended Posts

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

MИИИ ТИ как мислиш.... погледни пак... тук...

http://zzzzzzzzzz.hit.bg/DSC02217.JPG

давже малко пипнах надписа АМД..ако се вижда в последната снимка...

http://zzzzzzzzzz.hit.bg/DSC02220.JPG

Мода изобщо не излиза скъпо.... утре ще ви пиша за какво става въпрос..както ви написах горе...

bravos ue pi4!!!ti me iznenada. :punk :punk :punk kutiata e perfektna :D

otdavna biax vidial takiva v edno spisanie i ot togava super se zapalix i reshix

da potarsia no nikade ne namerix.kaji otakde moje da se snabdim s takava

kutia i kvi pari :D :woot

ОПссс ИЗВИНЯВАМС Е СУПЕР МНОГООО!!!

но от одеве ми из4езваха от там топиците и незнаех 4е се преместват тук...

обикновенно в др. форуми ти пращат ПМ затова!...

сори за флоода!!

Е колко пъти ще го повториш тоя пост? За два нови реда не е нужно да пренапишеш всичко от по-горния пост.

А като искаш да въртиш търговия, върти я щом можеш, но не flood-и темата. Тук се обсъждат собствени постиженя от модинг, а не се прави реклама на стока! Ако искаш да пишеш по темата, кажи къде си изрязал капака, какъв неон ползваш, какшо фолио, плексиглас, откъде и т.н.

Въображение и посещение на най-близкия лазер.

Ами и така става но за цената която струва вси4ко без да пипаш ти нищо си струва...особенно за User-и които не им се пипа Ще постна утре за какво стаа въпрос...

Е, хубаво. И всички юзъри на форума с еднакви кутии ли ще се покажат? Или ще си правят сами дизайна?

Е, хубаво. И всички юзъри на форума с еднакви кутии ли ще се покажат? Или ще си правят сами дизайна?

Кой каквото иска има на капака...!

http://warezru.veno.biz/invision/index.php?showtopic=13367

Ето ПОве4 ИНФОо!!

Ш пичове някой знае ли дали могат да се намерят само капаци за кутии?Не ми се купува цяла кутия а искам да си мод-на само капака(старият вече е нарязан и нищо повече не може да се направи).

В ТЕК (с/у съда) продаваха моднати с перка, дупка и неон. Може да провериш дали имат и здрави капаци.

• 1 month later...

Бах мааму от колко време никой не е писал тук, какво става бе нямате ли мови модинги? Аз направих един ама ся ма марзи да правя снимки :) , така че скоро може да видите ;)

моя мод принципно е готов ама няма кой да иде да ми вземе капаците от автошопа. иначе очаквайте включване от мен със снимки

a we moje li nqkoi da me svetne po vuprosa kade v pld moje da se napravi kakata kutuq i kolko kinti struva orientirova4no

Ако прегледаш тази тема по основно ще видиш че има кои да ти го направи и за колко, също има тема за това в Bye/Sell :)

Ето и една идея от мен

КАК ДА СИ МАПРАВИМ САМИ ВОДНО БЛОКЧЕ ???

Днес обикаляйки магазините замислен какво да направя за ЛАН-партито за да има нещо интересно ми дойде на акъл ОТ КАКВО ДА СИ НАПРАВЯ ВОДНО БЛОКЧЕ :) Вече съм похарчил достатъчно много пари "за 5 блокчета" но новатора в мен неможа да устои. Отидох до Бриколаж и там, на последния регал в дъното в дясно видях това което ме интересуваше.Алуминиеви шини дебели 3мм дълги цял метър и струващи 6Лв/бр. . Та взех от въпросната шина 1бр, и набегом у дома. Тук вече ентусиазма почти ме напусна..разколебах се малко пресмятайки небеше ли по-добре да си купя бутилка бира и някакво мезе за тези пари но, стореното сторено. Прехвърлях шината от едната в другата ръка .....мислех как точно да го направя "от шина 3мм :sick " НО.....Винаги има едно "НО" . Изведнъж ме осени една идея ;) . Защо да дълбая канали в шината" и без това е тънка" като мога да сложа едно върху друго 2-3-4.....N броя парчета шина едно върху друго и така става "дебела" шина :wub: . Та ето какво сътворих.

Отрязах 3 еднакво дълги парчета шина.едното парче "основата" си остана ....както си е. На 2-ро и 3-то парче направих по 6 отвора "2 реда по 3 отвора" и после прорязах останалия алуминий между тях. Получисе "S" образен прорез . После наложих 3-те парчета едно върху друго и ХОП.......получих въпросното блокче. Дълбочина на каналите 6мм...просто чудесно :wub: . Сега остана въпроса как да затворя цялата система.Е.....ами как ....със плексиглас разбира се. Отрязах същото такова парче и от плексиглас 3мм . Незнам дали още четете тези редове но както и да е. Намазах със силикон парчета 2 и 3 от 2-те страни и цялото това нещо го затегнах на менгемето. Исках да изчакам 1 ден за да засъхне силикона и да направя пробите......обаче кой ти чака :woot . Новатора в мен отново заговори и затова реших да закрепя цялото това нещо с болтчета. Отново до Бриколаж......пак около последните регали открих това което търсих ...болтчета със скрита глава 3мм. Докато се чудех с какво свредло да пробия отворите и как точно да завия гайките....СТОП.... отново идея. Защо подяволите трябваше да слагам гайки ??????Постъпих ето как. На основата пробих отвори 9 на брой по краищата със по-малък диаметър "2,5мм" и навих резба 3мм. Сега вече спокойно затегнах болтчетата и се получи абсолютен красавец.

Ако някой има въпроси кое точно, как и каде съм правил по блокчето с радост ще му отговоря.

УСПЕХ НА ВСИЧКИ :punk

Искам снимки, че някои моменти не ги разбрах. Ако може снимките да са от близо и да показват детайли от готовото нещо :)

Искам снимки, че някои моменти не ги разбрах. Ако може снимките да са от близо и да показват детайли от готовото нещо :)

Абе...снимките са ми проблем но направих скица ето ТУК :woot

С тея болтчета няма ли да текне?

Иначе мисля, че е станало сполучливо :) Браво на иноватора :)

С тея болтчета няма ли да текне?

Иначе мисля, че е станало сполучливо :) Браво на иноватора :)

УРАААААА. :) НЕПРОТЕЧЕ. Явно и силикона си казва думата ;) . Оказа се, че наистина стана добре. Сега работя по блокче номер 2....т.е. при номер 1 несъм предвидил закрепване "голям съм идиот :sick "

btw, щях да те попитам как се закрепя :P

Работи, ти си нашата надежда :)

Няма ли да стане, ако окновното парче, или основното и парче Н2 са по-широки от другите (s478) ? Така скобите за обикновен кулер ще го захващат. Ако са спазени и размерите де.

btw, щях да те попитам как се закрепя :P

Работи, ти си нашата надежда :)

Няма ли да стане, ако окновното парче, или основното и парче Н2 са по-широки от другите (s478) ? Така скобите за обикновен кулер ще го захващат. Ако са спазени и размерите де.

Хммммм. Вероятно си АБСОЛЮТНО прав. Ама....нали знаеш.......работите дето стават ей така.....малко са недоогледани. B) Все пак аз дадох основната идея. Всеки може да си го премодифицира колкото и както си иска :) . Даже сега ми хрумна и друго. Да набия алуминиеви тръби във ребрата на обикновен радиатор. Незнам дали ще е сполучливо.Само опита ще покаже :)

Ами продължавай с опитите, както казах ти си нашата надежда ;)

Аз очаквам нова кутия да долети на бюрото ми скоро :evil

Даже сега ми хрумна и друго. Да набия алуминиеви тръби във ребрата на обикновен радиатор. Незнам дали ще е сполучливо.Само опита ще покаже :)

Мамка му нищо неизлезе :(. Немога за направя извивките на тръбичката :( . Не е истина колко радиаторчета си заминаха. Освен да пробвам да си направя калъп...да си претопя радиаторчетата и всичкия алуминий дето похабих и да си направя водно блокче със отливане ;) :woot

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...