KenwooD Posted August 21, 2004 Share Posted August 21, 2004 Ми кутията е яка и то много яка!Наистина ли тази е твойта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
batmirko Posted August 21, 2004 Share Posted August 21, 2004 MИИИ ТИ как мислиш.... погледни пак... тук... http://zzzzzzzzzz.hit.bg/DSC02217.JPG давже малко пипнах надписа АМД..ако се вижда в последната снимка... http://zzzzzzzzzz.hit.bg/DSC02220.JPG Мода изобщо не излиза скъпо.... утре ще ви пиша за какво става въпрос..както ви написах горе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyre Posted August 21, 2004 Share Posted August 21, 2004 bravos ue pi4!!!ti me iznenada. kutiata e perfektna otdavna biax vidial takiva v edno spisanie i ot togava super se zapalix i reshix da potarsia no nikade ne namerix.kaji otakde moje da se snabdim s takava kutia i kvi pari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 21, 2004 Share Posted August 21, 2004 Въображение и посещение на най-близкия лазер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batmirko Posted August 21, 2004 Share Posted August 21, 2004 ОПссс ИЗВИНЯВАМС Е СУПЕР МНОГООО!!! но от одеве ми из4езваха от там топиците и незнаех 4е се преместват тук... обикновенно в др. форуми ти пращат ПМ затова!... сори за флоода!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 21, 2004 Share Posted August 21, 2004 Е колко пъти ще го повториш тоя пост? За два нови реда не е нужно да пренапишеш всичко от по-горния пост. А като искаш да въртиш търговия, върти я щом можеш, но не flood-и темата. Тук се обсъждат собствени постиженя от модинг, а не се прави реклама на стока! Ако искаш да пишеш по темата, кажи къде си изрязал капака, какъв неон ползваш, какшо фолио, плексиглас, откъде и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batmirko Posted August 21, 2004 Share Posted August 21, 2004 Въображение и посещение на най-близкия лазер. <{POST_SNAPBACK}> Ами и така става но за цената която струва вси4ко без да пипаш ти нищо си струва...особенно за User-и които не им се пипа Ще постна утре за какво стаа въпрос... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Е, хубаво. И всички юзъри на форума с еднакви кутии ли ще се покажат? Или ще си правят сами дизайна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
batmirko Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Е, хубаво. И всички юзъри на форума с еднакви кутии ли ще се покажат? Или ще си правят сами дизайна? <{POST_SNAPBACK}> Кой каквото иска има на капака...! http://warezru.veno.biz/invision/index.php?showtopic=13367 Ето ПОве4 ИНФОо!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Ш пичове някой знае ли дали могат да се намерят само капаци за кутии?Не ми се купува цяла кутия а искам да си мод-на само капака(старият вече е нарязан и нищо повече не може да се направи). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 В ТЕК (с/у съда) продаваха моднати с перка, дупка и неон. Може да провериш дали имат и здрави капаци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 Бах мааму от колко време никой не е писал тук, какво става бе нямате ли мови модинги? Аз направих един ама ся ма марзи да правя снимки , така че скоро може да видите Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 Eto vi malko idei: http://www.bluesmoke.net/case_gallery_38.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 моя мод принципно е готов ама няма кой да иде да ми вземе капаците от автошопа. иначе очаквайте включване от мен със снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
M_I_T_A_K_A Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 a we moje li nqkoi da me svetne po vuprosa kade v pld moje da se napravi kakata kutuq i kolko kinti struva orientirova4no Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 a we moje li nqkoi da me svetne po vuprosa kade v pld moje da se napravi kakata kutuq i kolko kinti struva orientirova4no <{POST_SNAPBACK}> Ако прегледаш тази тема по основно ще видиш че има кои да ти го направи и за колко, също има тема за това в Bye/Sell Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Ето и една идея от мен КАК ДА СИ МАПРАВИМ САМИ ВОДНО БЛОКЧЕ ??? Днес обикаляйки магазините замислен какво да направя за ЛАН-партито за да има нещо интересно ми дойде на акъл ОТ КАКВО ДА СИ НАПРАВЯ ВОДНО БЛОКЧЕ Вече съм похарчил достатъчно много пари "за 5 блокчета" но новатора в мен неможа да устои. Отидох до Бриколаж и там, на последния регал в дъното в дясно видях това което ме интересуваше.Алуминиеви шини дебели 3мм дълги цял метър и струващи 6Лв/бр. . Та взех от въпросната шина 1бр, и набегом у дома. Тук вече ентусиазма почти ме напусна..разколебах се малко пресмятайки небеше ли по-добре да си купя бутилка бира и някакво мезе за тези пари но, стореното сторено. Прехвърлях шината от едната в другата ръка .....мислех как точно да го направя "от шина 3мм " НО.....Винаги има едно "НО" . Изведнъж ме осени една идея . Защо да дълбая канали в шината" и без това е тънка" като мога да сложа едно върху друго 2-3-4.....N броя парчета шина едно върху друго и така става "дебела" шина . Та ето какво сътворих. Отрязах 3 еднакво дълги парчета шина.едното парче "основата" си остана ....както си е. На 2-ро и 3-то парче направих по 6 отвора "2 реда по 3 отвора" и после прорязах останалия алуминий между тях. Получисе "S" образен прорез . После наложих 3-те парчета едно върху друго и ХОП.......получих въпросното блокче. Дълбочина на каналите 6мм...просто чудесно . Сега остана въпроса как да затворя цялата система.Е.....ами как ....със плексиглас разбира се. Отрязах същото такова парче и от плексиглас 3мм . Незнам дали още четете тези редове но както и да е. Намазах със силикон парчета 2 и 3 от 2-те страни и цялото това нещо го затегнах на менгемето. Исках да изчакам 1 ден за да засъхне силикона и да направя пробите......обаче кой ти чака . Новатора в мен отново заговори и затова реших да закрепя цялото това нещо с болтчета. Отново до Бриколаж......пак около последните регали открих това което търсих ...болтчета със скрита глава 3мм. Докато се чудех с какво свредло да пробия отворите и как точно да завия гайките....СТОП.... отново идея. Защо подяволите трябваше да слагам гайки ??????Постъпих ето как. На основата пробих отвори 9 на брой по краищата със по-малък диаметър "2,5мм" и навих резба 3мм. Сега вече спокойно затегнах болтчетата и се получи абсолютен красавец. Ако някой има въпроси кое точно, как и каде съм правил по блокчето с радост ще му отговоря. УСПЕХ НА ВСИЧКИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Искам снимки, че някои моменти не ги разбрах. Ако може снимките да са от близо и да показват детайли от готовото нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Искам снимки, че някои моменти не ги разбрах. Ако може снимките да са от близо и да показват детайли от готовото нещо <{POST_SNAPBACK}> Абе...снимките са ми проблем но направих скица ето ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 С тея болтчета няма ли да текне? Иначе мисля, че е станало сполучливо Браво на иноватора Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 С тея болтчета няма ли да текне?Иначе мисля, че е станало сполучливо Браво на иноватора <{POST_SNAPBACK}> УРАААААА. НЕПРОТЕЧЕ. Явно и силикона си казва думата . Оказа се, че наистина стана добре. Сега работя по блокче номер 2....т.е. при номер 1 несъм предвидил закрепване "голям съм идиот " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 btw, щях да те попитам как се закрепя Работи, ти си нашата надежда Няма ли да стане, ако окновното парче, или основното и парче Н2 са по-широки от другите (s478) ? Така скобите за обикновен кулер ще го захващат. Ако са спазени и размерите де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 btw, щях да те попитам как се закрепя Работи, ти си нашата надежда Няма ли да стане, ако окновното парче, или основното и парче Н2 са по-широки от другите (s478) ? Така скобите за обикновен кулер ще го захващат. Ако са спазени и размерите де. <{POST_SNAPBACK}> Хммммм. Вероятно си АБСОЛЮТНО прав. Ама....нали знаеш.......работите дето стават ей така.....малко са недоогледани. Все пак аз дадох основната идея. Всеки може да си го премодифицира колкото и както си иска . Даже сега ми хрумна и друго. Да набия алуминиеви тръби във ребрата на обикновен радиатор. Незнам дали ще е сполучливо.Само опита ще покаже Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Ами продължавай с опитите, както казах ти си нашата надежда Аз очаквам нова кутия да долети на бюрото ми скоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Даже сега ми хрумна и друго. Да набия алуминиеви тръби във ребрата на обикновен радиатор. Незнам дали ще е сполучливо.Само опита ще покаже :) Мамка му нищо неизлезе . Немога за направя извивките на тръбичката . Не е истина колко радиаторчета си заминаха. Освен да пробвам да си направя калъп...да си претопя радиаторчетата и всичкия алуминий дето похабих и да си направя водно блокче със отливане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.