batko32 Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 nqkoi moje li da mi pomogne da mi kaje vyzmojno li e ot monitora da se izkarat 12 ili 5v ? Trqbvat mi za lampi v monitora ? По принцип ....може....... но не е желателно.По-добра идея е да си прекараш захранване от комп-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted June 12, 2004 Share Posted June 12, 2004 Вече мога да се похваля и със LCD дисплей ето тук може да видите и снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted June 12, 2004 Share Posted June 12, 2004 Samo da pitam nqkoi znae li ot kude moga da si kupq fosforescirashte himikal che iskam da si napravq integralnata shema na video kartata vidqh edin pic na edin modder i mnogo mi haresa kak e stanalo i iskam da si q napravq i moita taka a i nqma da mi struva mnogo Ima gi vav vsqka knijarnica i v metro! @George_131 kolko pari dade za toq LCD i ot kade go vze???Ima li podsvetka i kum kvo sa vruzva (mnoo vaprosi nasabrah Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted June 12, 2004 Share Posted June 12, 2004 Ima gi vav vsqka knijarnica i v metro! @George_131 kolko pari dade za toq LCD i ot kade go vze???Ima li podsvetka i kum kvo sa vruzva (mnoo vaprosi nasabrah 1. 16лв за дисплей и елементи + 1.5лв за кабел--------> Комет електроник 2. С просветка е 3. Вързва се кам ЛТП порта (за принтера) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 10x a nqkuv software ima li za nego 6tot nz kak 6te se opravlqva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_A_I_D_E_R Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 a също така може ли да кажеш от каде да вземем схема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 начална информация за LCD дисплей вързан към LPT порта, схеми за свързване, софтуер за управление.... може да намерите в брой 01/2003 на вестник BugBg - www.bugbg.info - на сайта им ги има старите броеве на PDF-чета. и след като прочетете там, и вече имате достатъчно на брой ключови думи да ги пуснете през Google (да се свети името Му ), ще намерите доста неща, ето малко от мен на готово : имена на програми : LCDsmartie, LCDCenter, LCDStudio... http://www.doc.ic.ac.uk/~ih/doc/lcd/index.html http://www.geocities.com/ResearchTriangle/1495/ee_lcd.html http://www.crystalfontz.com/links/index.html http://www.lcdstudio.com/index.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slot Posted June 18, 2004 Share Posted June 18, 2004 Eto vijte towa shte vi haresa http://members.home.nl/gis/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted June 18, 2004 Share Posted June 18, 2004 Това го бях показал малко по-нагоре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 are we moderi kvo stana s vas we nqmate li nikvi idei i tvoreniq we maina daivaite idei pone za mod 6tot izperkvam. Vseki den se nadqvam nqkoi da e napisal ne6to novo po temata mama ni6to. Kajete pone kvo smqtate da pravite s gadnite fabri4ni kutii!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 абе осещам че нещо отшумява тва нещо гледам пичовете дето пишат в форума на HWBG се едно и също тъпчат и се едни и същи са им кутиите мисля че проблема е точно в безидействието и в това че повечето производители на охлаждания са започнали да правят сякакви лиготии който сички си зимат наготово и хоп ... сички ПЦта еднакви ианче мен ми идват някви идеи ама нещо не мога да ги доизпипам и затва не съм се фанал да праа. а и трябва да си купя кутия и става ендааа ... а сега работя и нямам никво free time а и паро за море ще тряат че гаджето ми е изкарала душата Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted July 20, 2004 Share Posted July 20, 2004 съвсем скоро може да очаквате снимки и от мен. Няма да е нещо кой знае какво, но все пак няма да е същата кутия каквато беше преди Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 evala piove otpu6ihme se Tiq dni zaminavam za moreto i kato se vurna pov4am s modding 6tot taq kutq mi umryzna @Shade baratle kvo napravi s onaq kutiq ot Party-to nali nqkuv mod 6te6e da i pravi6??? Are ako si napravil ne6to pokaji(ili pine kaji kvo smqta6 da pravi6) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 Ами седи и прашасва. Нищо не съм пипнал ни по нея, ни по моята. Праих един мишка-мод, ама не стана яко. Като почне даскало и ми идва музата . А може и като се върна от морето (утре заминавам) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 значи. аз да питам ся. наскоро си купих това. дадох сумати пари за него. (по-широка била, по-добро захранване, бла бла бла). както и да е. кутията и захранването се държат добре. въздуха циркулира идеално само с 1 Case Fan, всичко е просторно и се побира без никакъв проблем. въпроса ми е - някой срещал ли е такава кутия? и ако е срещал.. може ли да ми каже тва триъгълниче отпред изпълнява ли някаква функция. аз си мислех че за 70 лева поне ще свети, пък то даже и това не прави. доколкото видях отзад май има отвор, но не мога да съм сигурен, защото от вътрешната страна има желязо което пречи да се види добре. някакви идей? а и още нещо... значи има едно снопче от тези кабелчета (незнам как точно се казват) където се свързват към дъното за да работят двата диода отпред, ресет бутона, пауър бутона и още разни работи. сетихте се вече та и тях ако можете да ми кажете за какво служат.. щото те са много. и на всяко пише по няква буква и всичките тия неща влизат зад предния панел, където им губя дирята. П.С. мойта е същата като на картинката, само дето страничния капак не е такъв и тия сините работи вътре ги няма. сигурно е някаква по-нашенска "версия". Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 @w00x предполагам, че многото кабелчета са 8 на брой х4 за всяко oт двете Front Ports USB(vcc, gnd, 1-,1+,0-,0+...) в книжката на дъното трябва да имаш схема на подреждане(естествено ако дъното ти има и други USB-та освен тези на панела отзад) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 еми... 11 са. и все още незнам за какво служат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 някой знае ли откъде мога да си намеря схема за winamp serial port controler , щото търсих търсих и не можах да намеря? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 еми... 11 са. и все още незнам за какво служат. <{POST_SNAPBACK}> кажи какво пише на тях де HDD LED, PW LED (Power LED), SPK (Speaker), RST SW (Reset Switch) нещо такова ли ? ако имаш на предния панел аудио изходи, а като гледам снимките май има, значи и за тях има 2 или 3 кабелчета (микрофон, вход, изход) __smirnoff__, batko32 се беше похвалил че има схема за такова нещо http://warezru.veno.biz/invision/index.php...indpost&p=63104 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 тия дето си ми ги написал са свързани. другите не ги виждам кво пише. трябва да проверя. утре ще видя и ще напиша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 някой знае ли откъде мога да си намеря схема за winamp serial port controler , щото търсих търсих и не можах да намеря? <{POST_SNAPBACK}> Със огромно удоволствие ще ти дам схемата. Аз си я направих за 10-на минутки.Ако искаш да я пратя на пощата или да я уплоадна на Уарез-а???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 ето ти програмата (за Winamp-a) в options-ите я има и схемата ПС: абе batko32 ти да не постваш от колата като гледам ПЦто си го размотал Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 .......ПС: абе batko32 ти да не постваш от колата като гледам ПЦто си го размотал <{POST_SNAPBACK}> Ами както съм тръгнал да изпуквам чаркалъците.......може и от колата да започна :( :( . Ама днес се здобих със поредното ТХ100-3D.....и вече carMP3 е на път да тръгне отново със нов дизайн Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 Време беше да Upgrade-неш малко КарМп3-то!!! Дай да направим снимки че ми е интересно какво си направил! кажи к'во смяташ да правиш още? Link to comment Share on other sites More sharing options...
batmirko Posted August 21, 2004 Share Posted August 21, 2004 http://zzzzzzzzzz.hit.bg/DSC02213.JPG http://zzzzzzzzzz.hit.bg/DSC02214.JPG http://zzzzzzzzzz.hit.bg/DSC02215.JPG Който му харесва мога да направя на всеки с каквато иска форма на капака...инфо в КУПУВАМ/ПРОДАВАМ... (само 4е утре ше го пусна инфото...) ---mod note: Не си видял, че има тема за модинг? Гледай по-внимателно следващия път! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.