DDL Posted May 1, 2004 Share Posted May 1, 2004 явно нещо много и зимаш от токчето и не и стига ...опитай (измисли) от другаде да земеш ток ot kude???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 ето и последната фото-сесия на кутията ми тва е! повече няма да я тормозя http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/JIS/case/ има и едно малко клипче Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 То няма и накъде, като гледам си готов за Нова Година с тази кутийка. Поне дотогава няма за какво да се кахъриш Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 мммм вече си търся да си купя нова ама не мога да си харесам нещо ако искате предлагайте и който предложи тази която си купя ще има бира от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 някой преди питаше за цените на LCD displays : http://www.burgaselectronics.com/bg/jhd/jhd.html JIS, вземи си като мойта бе : CX-7765 от Мост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 http://www.kmepc.com/B00_products/03_chass...CX_xx65secc.htm има си и недостатъци де, не е идеалната кутия, но за толкова пари толкова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 kicko, какви пари е тая 'кутийка' ? --- сори, не видях и другата страница . --- ами то пак не пиша какви пари е. кажи ти за колко си я взел и кога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 някой преди питаше за цените на LCD displays :http://www.burgaselectronics.com/bg/jhd/jhd.html Az!!! 10x Mnogo Az si tursih cvetni ama nqma i za tva sq sam na toq variant. @JIS kva e tq kutiq na purvite dve snimki Novi4ka a? //offtopic i ne si po4erpil Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 има я в ценовата на Most, към 80 лв. беше аз като я купих на сайта има варианти със същото шаси и по-добре изглеждаща "предница", но за съжаление Мост са внесли само тази с черния капак, който между другото е доста лесен за чупене, от личен опит говоря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 JIS, така, както си я накичил тая кутия, колко градуса ти се вдига температурата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Само да ми кацете къде е магазина/офиса на Мост, че не съм ходил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_A_I_D_E_R Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 hmm mi kato trygnesh ot stochna gara kym centralna na pyrviq svetofar v dqsno i tam po ulicata vyv lqvo se pada na okolo 200-300m ot svetofara ako ne se lyja Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Само да ми кацете къде е магазина/офиса на Мост, че не съм ходил. ул. "Авксентий Велешки" , тази която е от "Гладстон" до Сточна гара и минава покрай Пеещите фонтани и Библиотеката... в края на улицата, до Сточна гара http://www.bgmaps.com/services/links/links...723777c334f8839 Днес видях същата кутия купена от Адроид. Незнам дали те ги взимат от Мост или от другаде, но можеш да провериш и там за да имаш поне една алтернативна цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 ЦПУто не дига повече от 40-45 мах имам си много перки ве Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 kicko Мноо пари ве 80 кинта аз за толкова пари ще си зема плексиглас и ще си напраа цяла кутия иначе кутията е мноооо яка а и сега имам таман 30 кинта .. а и ми тряа без захранване Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted May 5, 2004 Share Posted May 5, 2004 Не мисля че ще си купиш от магазин кутия без захранване. А и да не изкормиш сегашната кутия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted May 5, 2004 Share Posted May 5, 2004 Не мисля че ще си купиш от магазин кутия без захранване. А и да не изкормиш сегашната кутия? продават се кутии без захранване, но са все маркови скъпи модели, пред които цената на моята е смешно ниска Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_A_I_D_E_R Posted May 5, 2004 Share Posted May 5, 2004 hmm hora az sq imam edna ideq no sigurno shte q osyshtestvqvam dosta dylgo vreme za sega si mylcha nqkoi da ne otkradne ideqta (ne che e moq no sam q vijdal v edin site ) za sega sym v poziciq tyrsene na chasti. are za sega tolkova Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted May 5, 2004 Share Posted May 5, 2004 Shade как ще я изкормя бе ще отиде за братята Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted May 5, 2004 Share Posted May 5, 2004 Хехе . Ти си имаш в излишък . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted May 5, 2004 Share Posted May 5, 2004 Малко снимки от перката дето я направих вчера /или предния ден/. Dir most cool shot no lights close up общ вид общ вид 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_A_I_D_E_R Posted May 5, 2004 Share Posted May 5, 2004 Shade bravo qko e stanalo samo edna zabelejka da beshe izkchakal oshte malko da izsyhne boqta, ili iskash da mi kajesh che tezi sledi po korpusa sa narochno napraveni Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted May 5, 2004 Share Posted May 5, 2004 а каква е боята ? Fluorescent или UV reactive ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted May 5, 2004 Share Posted May 5, 2004 ааа той е жълт ама на неонката изглежда зелен, нали ПС: абе защо моя фотоапарат като си снимам фан-а и изглежда като спрял Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 R_A_I_D_E_R, тея следи ги направих след това с маркер - от онея жълтите дето реагират на неонова и UV светлина. Като допреш маркера до въртящата се перка става . Боята е обикновена жълта, но като направих гореописаната процедура останаха следи от маркера и по перката и исглежда зелена . --- JIS много ти бърз апарата, или много бавни вентилаторите . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.