guinness Posted March 10, 2004 Share Posted March 10, 2004 Za tva ne se bqh setil Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_A_I_D_E_R Posted March 10, 2004 Share Posted March 10, 2004 mi zna4i pyrvo probih dupkite posle ot vyn6nata strana zalepih tikso i posle s edin pistolet za silikon napravih dupkite i blagodarenie na tiksoto silikona ne izti4a i se oformq to4no po mi6kata....poneje taq mi6ka be6e za edin fr mn me iskefi kak izglejda i si napravih edna podobna za mene ama po natatyka 6te uploadna pic-s Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_A_I_D_E_R Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 oftopic/ hora are we kvo napravihte vie daite malko pics ili ne6to dr....nz../oftopic Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 Тук Тиq снимки може и да сте ги виждали но все викам да ви ги покажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 ot kvo da izkaram cvetno LCD(az misleh ot PlayStation ONE) 6toto 6a mi izleze skupo nqkoi da ima idei??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 ei takova net6to mi tqq ama ot kade da namerq po evtino??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_A_I_D_E_R Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 mai4e ima6e v edin magazin v podlez na malkata glavna do NEO-to , are pls da gi pita6 ako 6te hodi6 dali kupuvat stari igri (game boy advance i ako da za kolko 6te mi go otkupqt zaedno s 4 igri)xax 10x predvaritelno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted March 18, 2004 Share Posted March 18, 2004 shefa se navi da me sponsorira da modna nqkva stara mishka haresal sam si: cherveno, zeleno, izkrqshto-migashto zeleno, sinio, izkrqshto sinio, julto kato stane shte vidq da q snimam no nqma da e mnogo krasiva shtoto probivah dupkite na krivo marzeshe me takuv shte otneme povechko vreme shtoto na rabotata imam i drugi neshta da pravq a ne samo skapanata mishka stiskaite palci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_A_I_D_E_R Posted March 18, 2004 Share Posted March 18, 2004 xax ZGAN stiskame Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted March 18, 2004 Share Posted March 18, 2004 ето ви още няколко снимки от мен за сега наблягам на охлаждането ... има още доста да се понаправи по дизайна, но сега нямам почти никакво време като съм II-ра смяна ваканцията (охх тогава шофьорските курсове) се надявам да мога да се позанимая добре, че имам и няколко идейки ама ми тряат и парички ... та: http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/JIS/...ing@18.03.2004/ ето тва е за сега Keep Modding! EDIT: от къде да си зема пистолет за горещ силикон и колко г/д струва ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_A_I_D_E_R Posted March 19, 2004 Share Posted March 19, 2004 JIS izob6to nz kade se prodava takyv pistole prosto ba6ta mi se zanimava6e s tehniki i zatva sym qko oborudvan ot dosta vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted March 19, 2004 Share Posted March 19, 2004 Obiknovennite pistoleti za silikon sa niakyde okolo 3-4Lv.Na pazarite nemoje da niama ( e ...na zelenchukovia NIAMA ) Prychka silikon struva 20ct ili okolo 6-8 mishoka da si napravish Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_A_I_D_E_R Posted March 19, 2004 Share Posted March 19, 2004 batko32 govorim za pistoleti s gore6t silikon siguren li si 4e cenite im sa takiva ,ako naistina stava vypros za edno i sy6to ne6to silikona kym tqx e edno kato pry4ka i moga da ti kaja 4e s edna takava pry4ka moje6 da napravi6 20 mi6oka nai malko Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted March 19, 2004 Share Posted March 19, 2004 за едно и също говорите щом става дума за силикон на пръчка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted March 20, 2004 Share Posted March 20, 2004 Ми то всъщност не е силикон, а лепило, което се топи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted March 20, 2004 Share Posted March 20, 2004 Пистолет за силикон(горещ) има в магазините по 1лв(на главната в бифшето KFC и на площат саединение), а цената е около 3-4лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted March 21, 2004 Share Posted March 21, 2004 Пистолет за силикон(горещ) има в магазините по 1лв(на главната в бифшето KFC и на площат саединение), а цената е около 3-4лв Tochno tova imah i az v predvid.Za edno i syshto govorim Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted March 23, 2004 Share Posted March 23, 2004 Tochno tova imah i az v predvid.Za edno i syshto govorim Да разбрах, ама някои друг не те разбраха. То пистолетите за обикновенния силикон са по 1-1.5лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted March 23, 2004 Share Posted March 23, 2004 eto o6te malko snimki na prostotiqta koqto az napravih ==>TyK<== Ako ima6e i lampi4ka ama nqma da nq bqh q izgarql ama 6a subera 14 kinta i 6a si kupq 1 kat horata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 Bat6oko dobyr mod e stanal. Pozdravleniq. Lampa moje da potyrsish iz magazinite za osvetitelni tela koito rabotqt na 220V s otdelen kabel mojesh da si q napravish. Moje i kym zahranvaneto da q vyrjesh direktno. Inache, taka kato gledam snimkite, i ti si golqm fen na opravenite legla Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_A_I_D_E_R Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 mdam bat6oko qk mod e stanal ama are pls da gi kompresira6 malko tiq snimki 4e tuk ima hora i na dostypna tarifa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 @R_A_I_D_E_R kusno e 4ado!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_A_I_D_E_R Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 razbrah ama za napred da znae6!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_A_I_D_E_R Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 off topic / 4estito ni pinnvane / off topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 Ами това са най-посещаваните теми в hardware и затова реших че ще е по удобно ако са най-отгоре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.