Identify_me Posted November 16, 2003 Share Posted November 16, 2003 Awe are nqkoi da mi obqsni kak da go instaliram twa C++.pls ^tot az go instalirah ama s 47 days remaing.Sq e trial i e kofti .Ako nqkoi mi obqsni 6te sam mu blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 16, 2003 Share Posted November 16, 2003 Честно.... Я пак си формулирай въпросчето, че нямам идея какво питаш.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Identify_me Posted November 16, 2003 Author Share Posted November 16, 2003 emi tseliq mi vapros e sledniqt Kak moga da si instaliram c++ bez trial period? Ot twa po-qsno ne moga da go kaja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasco Posted November 16, 2003 Share Posted November 16, 2003 явно говориш за някаква development среда ама на коя фирма, коя версия, от warez ли я дръпна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 16, 2003 Share Posted November 16, 2003 Хубаво... Като ти отговорят - пиши ми и на мен да ми кажеш, че ми е интирисно как се инсталира С++... че и без траил период... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted November 16, 2003 Share Posted November 16, 2003 Visual Studio на Microsoft ли инсталира, Borland CBuilder ли или нещо друго? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScherZ Posted November 17, 2003 Share Posted November 17, 2003 na4i c++ e ezik za programirane ne e programka za da moje da go intalirash... vij za visual studio c++Borland..moje da si intaliral izqsni si gi malko neshtata i pak ela da popitash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Identify_me Posted November 17, 2003 Author Share Posted November 17, 2003 Da svalih go ot wareza ot Tuk 4e ne sam na qsno s c++ mnogo ste pravi ama pone twa det go svalih si ima nqkva gadna instatsiq. OK Togava 6te mi predojite li nqkakav ezik za programirane s koito moga da zapo4na v na4aloto!!!(samo da ne e pascal). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 17, 2003 Share Posted November 17, 2003 samo da ne e pascal. I za6to da ne e pascal?! Za 4owek koito ne razbira ot programirane mnogo razbirash za da ne 6te6 da e Pascal E, az ti kazvam Pascal da e! Ne, naistina, pascal e nai-intuitiven za na4inae6tite. Ne e zle po nqkoe vreme da porazrovi6 i za Assembler, taka po-lesno 6te razberesh kak raboti procesora, a tova e vajno za vseki programist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted November 17, 2003 Share Posted November 17, 2003 еххх, какво да кажа сега - там си пише Uploaded.by.LifeFeel просто търсиш и питаш мен вместо да се прави цяла тема... та значи има директория Crack и в нея има zip и в него има info.txt, чието съдържание е следното: Borland C++ Builder 6.0 Downloadable Enterprise Trial - Cracked EXE ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Simply replace BCB.EXE with this one and you're done... P.S. If you already activated your trial and it's still valid, the remaining trial time will still be displayed (too lazy to patch it out ;-)), but this doesn't affect the program itself - so don't give a damn about it... Have fun, AM/GW/HGO ...но нещо не съм доволен от тази работа и ще кача два диска имиджи на Borland C++ Builder 6.0 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted November 17, 2003 Share Posted November 17, 2003 Awe are nqkoi da mi obqsni kak da go instaliram twa C++.pls ^tot az go instalirah ama s 47 days remaing.Sq e trial i e kofti .Ako nqkoi mi obqsni 6te sam mu blagodaren Slushai sega - c++ e ezik za programirane, predpolagam si instaliral niakoi ot kompilatorite mu. Vzemi si svali DevC++ i si go instalirai, sled tva si kupi edna kniga za c++ i programiraI!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.