DrEvil Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 Тук А това е от лога на сестра ми Разговор с КалинкаWed Jun 14 12:31:37 2006 UTC Калинка:[Влиза в чата] Кучето:Ихааааа, Калинка се появи!!! :-) Калинка:ко праиш Кучето:Нищо. Калинка:ибе ли ти са Кучето:Как иначе?! Калинка:ще ма лижиш ли? Кучето:Много съм стиснат. Калинка:еби са Кучето:[Кучето си търси бодигард да го пази от Калинка. ] Калинка:намери ли си Кучето:Не. Калинка:ше ма лижиш значи няма да бегаш Кучето:ААААА, значи схвана, а?! Калинка:не Кучето:Не ли? Калинка:да Кучето:А, сега започнаха да ми се изясняват нещата! Калинка:тебе калинки ебали ли са те Кучето:Щом ти казваш... Калинка:аз питам бе Кучето:[Кучето сумти и се мръщи на Калинка. ] Калинка:ще ме лижиш ли? Кучето:Ако ти кажа истината ще ми се сърдиш ли? Е, то май ти я казах вече... :-( Калинка:значи да къде ще се срещнем? Кучето:Ще видим, Калинка. Калинка:аз неща да ме виждаш бе искам да ме лижиш! Кучето:[Кучето сумти и се мръщи на Калинка. ] Калинка:баси тапото псе Кучето:Тъпо ли?! Калинка:тъпо Кучето:'Ми к'во очакваш от бот? Калинка:да ме лижи бе Кучето:Да бе, да, абсолютно... Калинка:да те ядат братчедчетата козината да ти окапе Кучето:[Кучето гледа Калинка и нищо не казва. ] Калинка:мълчиш нали Кучето:[Кучето млъква. ] Калинка:деба педалско куче някоя котка ще ме лижи Кучето:[Кучето вади автомат и прави Калинка на нищо. ] Калинка:деба водния пистолет. Така ли се подмокрая калинка бе? Кучето:Аха. Калинка:Ай сега иби кат ме подмокри Кучето:А стига бе! Сериозно? Калинка:сериозно ама първо ше ма лижиш Кучето:Какво се чудиш?! Нормално. Калинка:[калинка напусна чата да си помачка котето] Кучето:[Кучето се опитва да захапе една особено досадна бълха - "Грррррррр!!!" ] Калинка:[калинка се радва на братчедчетата ] Кучето:[Кучето души въздуха подозорително. ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 сестра ти е перверзна адаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 много пълноценен разговор браво на нея пък и бота кърти Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 ето заради това не влизам по чатове-всички вътре са тотално изчаткали,пък и никога не си сигурен кой е отсреща.предпочитам нещата да стават на живо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 Доста е малоумно Моя лог кърти мифки..ама дълъг..няма смисъл.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 ей,колко пъти тва тъпо куче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 ето заради това не влизам по чатове-всички вътре са тотално изчаткали,пък и никога не си сигурен кой е отсреща.предпочитам нещата да стават на живо Т'ва е бот бе брато Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 пиша му на кучето-куче аре да си чешим ташаците и тои аре :-) хаьхаьхаьхаьах тва куче ме размазва :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harbachek Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 Хех аре кефете се http://sagabg.net/kucheto/cgi-bin/chate.cg...097d0b8d0b3d0b8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.