Jump to content
BulForum.com

Уникален начин за рисуване

Recommended Posts

Аа, Animal Planet имат такава реклама - сигурно същата художничка са наели. Ужасно готино и много оригинално (или поне аз не се сещам преди някой да е рисувал така и да е добил подобна популярност).

Владее! :punk

Уау... гледал съм рекламите на Анимал планет, но това порсто ме завладя. Чухте ли музиката? Просто Уау. Сега мисля начин и аз да пробвам нещо такова, не че ще стане някакъв шедьовър, но искам да го пробвам.

Общо взето ти трябва тякаква полупрозрачна повърхност, която да е осветена; много ситен пясък(сигурно).... и талант.

П.П. Какъв ли хонорар взима за една реклама?

Dragon Slayer said:
Уау... гледал съм рекламите на Анимал планет, но това порсто ме завладя. Чухте ли музиката? Просто Уау. Сега мисля начин и аз да пробвам нещо такова, не че ще стане някакъв шедьовър, но искам да го пробвам.

Общо взето ти трябва тякаква полупрозрачна повърхност, която да е осветена; много ситен пясък(сигурно).... и талант.

П.П. Какъв ли хонорар взима за една реклама?

незнам но не си мисли че е много. хората го правят за удоволствие и определено се забавляват. кофтито е че аз нигога няма да мога да правя не6то подобно щото съм с 2 леви ръце :laughing:

ето нещо и от мен

http://www.metacafe.com/watch/88475/coffee_art/

тематиката е същата само дето рисуват в/у кафе и не рисуват пейзажи или животни а някакви красиви фигурки... т.е. тематиката не е същата :lol: :laughing: :lol:

Този похват за рисуване като на ANimal Planet на рекламата съм виждал да го правят и български художници. Преди време бях гледал по канал 1 детски приказки с разказвач и един художник, който правеше такива неща. Готино беше :P

Наистина нещо много красиво :inqn Останаха ми очите върху орела... Бая фантазия трябва да имаш за това. А някой може ли да ми каже как мога да го сваля на РС-то ?

chistacha said:
Наистина нещо много красиво :inqn Останаха ми очите върху орела... Бая фантазия трябва да имаш за това. А някой може ли да ми каже как мога да го сваля на РС-то ?

http://www.digital.bg/show_news.php?id=391 Новината е моя :)

Just Imagine...

Голяма красота, направо напълни ми душата :)

kogato vidqh temata si pomislih 4e pak e nqkav variant ot roda na tiq deto gi pi6at po vestnicite-edi koq si risuva s krakata edi koq si risuva s usta :D blq blq oba4e tova napravo me pobarka :D takova ne6to ne sam vijdala nikoga! :blink:

Това с кафето също не е лесно и пак са вложили бая идеи за да го направят. Двата начина са уникални :love

С часове мога да гледам как рисува. С музиката идеално си пасва всичко. Много релаксиращо действа. Нека някой да сподели ако намери още като този клип.

Тази художничка е просто божествена. (Вдъхва живот на пясъка, както на нас ни е вдъхнат от калта). ;)

bd1 said:
Това го правеха и в Старбъкс. Освен, че е красиво, ароматът и вкуса са просто невероятни, неможеш да отделиш чашата от устните си :love

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...