sandman Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Ами няма какво да кажа, просто вижте! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ando Lomen Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Аа, Animal Planet имат такава реклама - сигурно същата художничка са наели. Ужасно готино и много оригинално (или поне аз не се сещам преди някой да е рисувал така и да е добил подобна популярност). Владее! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Slayer Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Уау... гледал съм рекламите на Анимал планет, но това порсто ме завладя. Чухте ли музиката? Просто Уау. Сега мисля начин и аз да пробвам нещо такова, не че ще стане някакъв шедьовър, но искам да го пробвам. Общо взето ти трябва тякаква полупрозрачна повърхност, която да е осветена; много ситен пясък(сигурно).... и талант. П.П. Какъв ли хонорар взима за една реклама? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Уау... гледал съм рекламите на Анимал планет, но това порсто ме завладя. Чухте ли музиката? Просто Уау. Сега мисля начин и аз да пробвам нещо такова, не че ще стане някакъв шедьовър, но искам да го пробвам. Общо взето ти трябва тякаква полупрозрачна повърхност, която да е осветена; много ситен пясък(сигурно).... и талант. П.П. Какъв ли хонорар взима за една реклама? незнам но не си мисли че е много. хората го правят за удоволствие и определено се забавляват. кофтито е че аз нигога няма да мога да правя не6то подобно щото съм с 2 леви ръце ето нещо и от мен http://www.metacafe.com/watch/88475/coffee_art/ тематиката е същата само дето рисуват в/у кафе и не рисуват пейзажи или животни а някакви красиви фигурки... т.е. тематиката не е същата Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Този похват за рисуване като на ANimal Planet на рекламата съм виждал да го правят и български художници. Преди време бях гледал по канал 1 детски приказки с разказвач и един художник, който правеше такива неща. Готино беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Наистина нещо много красиво Останаха ми очите върху орела... Бая фантазия трябва да имаш за това. А някой може ли да ми каже как мога да го сваля на РС-то ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Наистина нещо много красиво Останаха ми очите върху орела... Бая фантазия трябва да имаш за това. А някой може ли да ми каже как мога да го сваля на РС-то ? http://www.digital.bg/show_news.php?id=391 Новината е моя Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 http://www.digital.bg/show_news.php?id=391 Новината е моя наистина много полезно. Добра работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 Just Imagine... Голяма красота, направо напълни ми душата Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 готинко .... майсторлък се иска за това нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 http://www.digital.bg/show_news.php?id=391 Новината е моя Аз със това нещо не мога се оправя.Не ми излиза никакъв бутон отдолу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 Толкова е красиво и вълнуващо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 kogato vidqh temata si pomislih 4e pak e nqkav variant ot roda na tiq deto gi pi6at po vestnicite-edi koq si risuva s krakata edi koq si risuva s usta blq blq oba4e tova napravo me pobarka takova ne6to ne sam vijdala nikoga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahP Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 Това с кафето също не е лесно и пак са вложили бая идеи за да го направят. Двата начина са уникални Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 С часове мога да гледам как рисува. С музиката идеално си пасва всичко. Много релаксиращо действа. Нека някой да сподели ако намери още като този клип. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 уоу,тва наистина много ми хареса...как направи птицата,дърветата,облаците и т.н. наистина е много яко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 Тая жена е велика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Тази художничка е просто божествена. (Вдъхва живот на пясъка, както на нас ни е вдъхнат от калта). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 има талант човека Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 ето нещо и от менhttp://www.metacafe.com/watch/88475/coffee_art/ Това го правеха и в Старбъкс. Освен, че е красиво, ароматът и вкуса са просто невероятни, неможеш да отделиш чашата от устните си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.