rad_0 Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Една от многото песни на 50 Cent, които ме кефят 50 Cent - Funeral Music Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 Аре бе, Ice Cube + моя любимец и още бая хора ще идват, вие си мълчите... някой друг няма ли да ходи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 Aз имам намерение да ходя . А кой е твоя любимец? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 Aз имам намерение да ходя . А кой е твоя любимец?Xzibit...но имах ужасно грешната информация, че и той щял да идва сега... заблудих се с концерта в Амстердам, мислех, че е цяло турне.... цялата ми мечта загина ... за сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Само Ice Cube ще идва и аз естествено ще съм там. Концерта беше уникален, който го е пропуснал е изгубил много. 11 май Xzibit ще е в Ловеч. Само да не стане както миналата година с DMX. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Напоследък пак почнах да слушам по-стари песнички. Busta Rhymes - Light Your Ass On Fire DMX - Problem child DMX - Damien DMX - X Is Comin' Notorious B.I.G. feat. Fabolous, Foxy Brown, Busta Rhymes & Snoop Dogg - Runnin' Your Mouth. Problem Child & Runnin' Your Mouth ме кефят страшно много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 Бе как се казва тоя стил, дето някъв смъкнат нарежда някви глупости, а отзад за фон - бас (китара) и барабани. Matakka (българи) понякога звучат така. А някой се сеща, да спомене името и да каже някое име на изпълнител. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 аз от сряда не съм спрял да слушам MD Beddah - Zомбинация Sensei - Ну Погоди и други парчета на Бедата и Сенсея, ама главно тия двете. А иначе въобще не съм фен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted August 15, 2009 Author Share Posted August 15, 2009 Bonecrusher ft. Jadakiss,Cam`Ron,Busta Rhymes - Never scared Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 http://twitpic.com/elqh6/full Link to comment Share on other sites More sharing options...
radovi4 Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Ами 50cen Lil Wayne Lil Scrappy това е комерса смешна работа нищо не правят. Истинските момчета са 2pac, Biggie, N.W.A ( Ice Cube, Eazy E, Dr.Dre, Mc. Ren, Yella основателите на Хип Хопа ) Nas, Snoop Dogg, Outlawz, Eminem а може би от сегашните The Game прави яки албуми ..... това е моето мнение, престанете да слушате тея глупаци като Лилл скрапи лил уейн и 50 ЦЕНТ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 Примерно автора на темата слуша тия дето бият на R'n'B, без да се обижда Аз си падам по старите и си слушам предимно тях. От актуалните изпълнители The Game прави добри песни, най-много се доближава до стила от средата на 90те Изпълнители като Lil wayne и тем подобни няма да коментирам, за да не обидя някой. От новите наистина сякаш само The Game прави добри песнички.И T.I. ми харесва,но той е много далеч от хип-хопа като цяло според мен.За мен най-важното в рапа са текстовете и определено не ми харесва да слушам разни надъхани негри да ми пеят само за треви,за коли и за дебели негърски задници.Таа исках да кажа-Old School Rocks Ice Cube-Gangsta rap made me do it Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.