frodo Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 поредната разочароваща за мен класация-2pak на 15 място http://www.mp3.bg/news/1031.html?page=6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangstaboy Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 бахти тва направо е светотатство 2pac на 15 място кат пред него са слойили лаина от рода на j-z i nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 бахти тва направо е светотатство 2pac на 15 място кат пред него са слойили лаина от рода на j-z i nas Виж за Jay-Z съм съгласен, обаче Nas си заслужава мястото! И ест 2pac на 15 място? Както се беше изразил Fat Joe в един свой diss: "What the fuck is wrong with this nigga?" Трябваше да е много много по-напред. И най-накрая някой да оцени подобаващо Ice Cube!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 The Game - One blood & Let's Ride Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 The Game - One blood & Let's Ride Това във връзка с какво го казваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Мисля , че просто пише кои песнички го кефят Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Мисля , че просто пише кои песнички го кефят ясТно Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Jay Z не е слабо mc,просто повечето неща които е правил са много слаби,но албумът reasonable doubt от 1995-та доказва че има супер умения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Напълно подкрепям Eazy - E Jay-z има много добри песни. Просто новите албучи наистина не радват ама по-старите са екстрра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Поздрав с Gucci Mane ft. Black Magic-My Chain,мноо зарибителна рап песничка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouse Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 EMINEM RLz ima mnoo qki pesni ama as ne ovajavam samo 4erno vajno e pesnata da te zaribqva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 13, 2007 Author Share Posted December 13, 2007 Това е новата злоба за мен: Lil Keke ft Birdman - I'm A G Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 поредната разочароваща за мен класация-2pak на 15 мястоhttp://www.mp3.bg/news/1031.html?page=6 Rakim верно има добри песни, ама да е номер 1 не съм съгласен... Изключителен изпълнител, ако не се беше изпокарал с 50% от продуцентите в жанра сега щеше да е доста по известен, но всеки сам си избира. Доста пристрастна класация като цяло, а за Schoolly D. си признавам, че за първи път чувам, випреки, че имам доста широка хип-хоп култура според мен Тия от ОУТКАСТ са преди 2pac xaaxaxax, за мен тия двамата имат точно 2 свесни песни, ама пак си е мое мнение. LL cool J i Jay Z са едни от най-големите за всички времена, но заслужават доста по долни места в класацията според мен. Просто техните песни се владеят само от модата и комерса и от повече 5-6 години и двамата нямат нищо добро, а само комерсиални песни. Dre i Easy E ги няма Те май създават ганста рапа с NWA, после funky стила, който доста изпълнители поемат. Добре, че Ice Cube KRS и Chuck D присъстват, иначе нямаше да мога да кажа нищо хубаво Като цяла тъпа класация Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 От години не слушам черно, вече хич ме няма. И тъй като в тракера имам заявла за торент с рап/хип-хоп черно ако на някой му се занимава нека да напише 15-20 песнички, които в момента(или допреди година) са хитове. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Предполагам че тук трябва да питам...DMX има ли ОФИЦИАЛЕН негов сайт ? само на фейкове попадам...а и някой да знае кога му излиза новия албум ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Предполагам че тук трябва да питам...DMX има ли ОФИЦИАЛЕН негов сайт ? само на фейкове попадам...а и някой да знае кога му излиза новия албум ? http://www.dmx-official.com/ Новия му излиза 2008. Wiki rules... само да знаеш как да я използваш ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 То си е 2008 ама кога ^^ Вече немога да чакам,ако е тва което той казва...Резърекшън ъф Реал Хип-Хоп а аз точно на тези негови песни се кефа...от 90'те И Тенкс за сайта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Слушайте Gangstarr много зарибена група, изобщо лабаво нямат Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 По принцип не слушам мноо мноо рап,обаче набарах едни пичове-Public Enemy,и напрао ме разцепват.Мноооо са яки.И новите и старите им песни къртат. Поздрав с PE-Harder Than You Think Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 По принцип не слушам мноо мноо рап,обаче набарах едни пичове-Public Enemy,и напрао ме разцепват.Мноооо са яки.И новите и старите им песни къртат.Поздрав с PE-Harder Than You Think Public Enemy са лудаци... Аз позндравявам с ONYX ft DMX - Shut Em Down!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 але хора ся отгледан съм на доста стара музичка от 70 те някаде не че съм роден тея години ама нали знаете и се зачудих дали повечето знаят.. повечето биитове които са хитови рап песни и .. генгста рап песнички ако мога така да се изразя излизат винаги съм харесвал тази стара музика след тва с течение на обстоятелствата чух и рап песни и понеже повечето стари ми бяха писнали да ги слушам беше нещо като рециклиране на старото и от там се зарибих и по рапа та мн хора слушат рап ама никога не са чували класиките повечето тука от тези ли са ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Повечето хора не слушат хип-хоп, а рап ... рапа е комерсиалната версия, по-новата и по-зарибяващата... аз лично съм слушал и от двете, като първо започнах с по-комерсиалната и след като започнах да се информирам за музиката, слушах и от старите... разликата е огромна според мен. На мен и двете ми харесват, но ако трябваше да избирам, може би щях да избера по-новата, защото като цяло съм new school.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 ми лично аз съм забелязал че някой песни са 100% нещо като ремейк на стара пример Ice Cube - It Was A Good Day B.I.G - Big Poppa 2pac - Changes 2pac - Bury me a G и още много просто не ми се изброяват но ако си заинтересован ще ти ги изброя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 6, 2008 Author Share Posted December 6, 2008 Я давайте някои нови злобни парчета ! Едно взривоопасно то мен Young Jeezy ft Kanye West - Put On Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Повечето хора не слушат хип-хоп, а рап ... рапа е комерсиалната версия, по-новата и по-зарибяващата... аз лично съм слушал и от двете, като първо започнах с по-комерсиалната и след като започнах да се информирам за музиката, слушах и от старите... разликата е огромна според мен. На мен и двете ми харесват, но ако трябваше да избирам, може би щях да избера по-новата, защото като цяло съм new school.. Примерно автора на темата слуша тия дето бият на R'n'B, без да се обижда Аз си падам по старите и си слушам предимно тях. От актуалните изпълнители The Game прави добри песни, най-много се доближава до стила от средата на 90те Изпълнители като Lil wayne и тем подобни няма да коментирам, за да не обидя някой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.