Jump to content
BulForum.com

SAMSUNG CW-29Z408P

Recommended Posts

Значи тв-то е 100 хз

http://www.technomarket.bg/product_detail....uct_id=09021183

При движение на картината остават сенки(гоуст ефект)...Много ясно си личи при игра на playstation 2.

При статична картина няма проблем,но при движение на обектите се омазва и остават сенки.

От настройките нищо не помага.Има само едно - digital noise reduction(цифров NR) и когато е включен омазването е двойно по-голямо.Когато е изключена тази екстра замазване пак има ,но по-малко.

Някой има ли идеи,и изобщо да знае за такъв проблем при други 100 hz тв-та

Нали е кинескопен тоя телевизор? :blink:

Ако да пробвай размагнитване(като при мониторите) - изключи го за няколко часа от щепсела и после като го включиш той би трябвало сам да се размагнити :lol:

Значи тв-то е 100 хз

При движение на картината остават сенки(гоуст ефект)...Много ясно си личи при игра на playstation 2.

При статична картина няма проблем,но при движение на обектите се омазва и остават сенки.

От настройките нищо не помага.Има само едно - digital noise reduction(цифров NR) и когато е включен омазването е двойно по-голямо.Когато е изключена тази екстра замазване пак има ,но по-малко.

Отиди до магазина и виж дали мострата има подобен проблем. Ако няма и телевизорът е купен скоро, отивай и го сменяй ;)

Значи тв-то е 100 хз

pi4 samo da te pitam poneje gledah i edna druga tema v koqto si pisal

gledal li si tv ili ps2to na drug televizor CRT sas 100 hz /zaduljitelno 100hz/ ????

skoro si kupih 100hz LG i e absolutno su6toto vupreki 4e procesora zaedno sas samsungite e edin ot nai burzite no ako vidi6 beko ili daewoo - pulna tragediq brat mi

toq efekt pri 100hz nqkoi hora go nari4at dvijenie na mravkite 6toto efekta e gore dolu takav i pri4inata ne e nito v tvoqta broika nito v markata naprotiv daje tiq dvete marki a i sigurno Sony i Panasonic imat nai burzite 100hz procesori

no prosto 100hz sucks qko

i men me e qd 4e dadoh 599lv za LG 29" sas 100hz ama tva e

v magazina bqha pusnali edno bavno dvije6to se HDTV i ne moe6 go useti6 ama kat pusne6 TVto u vas se vijda kva e rabotata

kenef e polojenieto kato go gledam v nas me fa6ta qd ama tva e

Значи да взема ps2-то и да го пробвам на друго crt 100 hz.Дори сони или филипс?

Мислиш ли че и там ще го има тва замазване...

мен тряя да ме е мноо повече яд шото дадох 930 :angry1

emi ko kato e sony i filips

philips i lg praat zaedno kineskopite si

sony ko kato e sony

da probvai go pri nqkoi priqtel sas 100hz televizor i 6te vidi6 4e rabotata e su6tata s razlikata 4e efekta moje da e po zabelejim /baven procesor/ ili po nezabelejim /burz procesor/

efekta e to4no kato cifrovizirane 6toto si e takova

analogov signal da go cifrovizira6 po toq na4in e ciganska rabota

Е стиа ве,значи всички конзолни геймъри си карат на 50 херцови телевизори ,тей ли ?

Ми днес по някое време ше ида до техномаркета да ги помоля да пробвам...

А дали при цифрова телевизия и при цифров сигнал го има тва омазване ?

Е стиа ве,значи всички конзолни геймъри си карат на 50 херцови телевизори ,тей ли ?

bratle i az se nadqvah 4e 6te go nqma i za tva si pusnah cifrovata ama se taq

pak go ima i pri dvete se use6ta no s cifrata e po-slabo ama su6tata rabota

idi v tehnoto i gi pitai 6ti kajat 4e e normalno i vij drugite 100hz televizori su6tata rabota osobeno daewoo neo da vidi6 kak si li4i mnoo pove4e

Не карат го на плазми и LCD-та.Аз сега като зема PS2 директно взимам и преходник към d-sub и си го свързвам с LCD мониторчето.Аз също разцъквам на Самсунг за момента и забелязвам друго (не е 100Хц)...има едни отвратителни хоризонтални линии които си личат много от по-близо,а у нас на моя телевизор някав си огромен Teletech на половината пари на тоя картината е просто перфектна :wacko: Същия ефект се появява и при включване на тв-то към tv-out.А колкото до тоя NR той просто убива всичко геймърско и киноманско у човек.

Пусках го на 1-но сони 100 хз за хиляда лв.

при плейстейшън 2 почти не се забелязва такова замазване,а при мен го има.

ще го нося на сервиз да ми презапишат еепрома

Не карат го на плазми и LCD-та.Аз сега като зема PS2 директно взимам и преходник към d-sub и си го свързвам с LCD мониторчето.Аз също разцъквам на Самсунг за момента и забелязвам друго (не е 100Хц)...има едни отвратителни хоризонтални линии които си личат много от по-близо,а у нас на моя телевизор някав си огромен Teletech на половината пари на тоя картината е просто перфектна :wacko: Същия ефект се появява и при включване на тв-то към tv-out.А колкото до тоя NR той просто убива всичко геймърско и киноманско у човек.

Плейстейшън на монитор мисля че може само с вга бокс и картината е под всяква критика

И освен тва е смешно да играеш на конзола на нещо 21 инча и надолу.

Между другото оказа се че проблема с тв-то ми наистина е някво намагнитизирване.

При него размагнитизирващата функция е да седи 30 мин. изключен от щепсела.Като пусна да играя после го няма тва омазване.Обаче...след извесно време пак започва.

От кво мое да се намагнитизирва.Близо до него ми е уредба и тонколони(на около метър от него са),колекция от аудио касети и дискове и самия стейшън...

ne sa to4no hirozintalni linii vsu6tnost ti vijda6 efekta na maskata

a toi e takav za6toto piksela na 29 CRT e prekaleno golqm osobneno pri samsungite /pri 100hz i slimfit ne znam kak e/

zatova se vijda ne6to kato X-figuralnost vav maskata

Замених го за този

sony wega 100 hz

И проблемите свършиха.Абсолютно никакво омазване нито трепване.Значи сонито е единствения 100 херцов при който го няма този ефект на замазване,щото има една система която го потиска.Тествах го на най-различни и тва беше единствения на който не мажеше.

Отся нататък само sony.Тва е марката когато става думи за телевизори(а и не само)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...