todor litov Posted November 15, 2003 Share Posted November 15, 2003 znam edin nachin obache ne stava.Kajete ako znaete kak stava rigistraciqta na antivirusnata programa ??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted November 15, 2003 Share Posted November 15, 2003 Koi na4in znae6 i koi si probval i kak razbra 4e ne stava.Dosega az pone ne sam 4ul NAV2003 da ne moje da se registrira.Taka 4e ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 15, 2003 Share Posted November 15, 2003 Az li4no sym s craknata versia na NAV2003 svali si takava napravo. ili pyk v warez-a ima 2004 s ukazania za registrirane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted November 16, 2003 Share Posted November 16, 2003 Да, по - добре си изтегли кракнатата версия на NAV2003, а ако ще си слагаш NAV2004, то тогава добре ще е да се запознаеш с тази тема, която дискутирахме наскоро, за да може безпроблемно и бързо да си я кракнеш (регистрираш)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damien`s_Hell Posted November 30, 2003 Share Posted November 30, 2003 6te vi dam edin savet za nortana ako iskate go pravete ako ne zdrave da e.Edin put si bqh regnal Nortana v neta na sqkade i na wina mi sa bagnaha absulutno si4ki funcii deskatopa stana dvoen smisal ikoni v dqsno ikoni v sredata i iconi v lqvo be6e ujas i trqq 6e da si formatna hdd-to Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 30, 2003 Share Posted November 30, 2003 Az direkno si go installnah bez nikvi regove , vurvi si ne prai nikvi problemi i redovno go update Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.