Jump to content
BulForum.com

Slack 9.1 ???

trill

Recommended Posts

Abe predi wreme bqh pital za SATA.

Ima image za SATA nqkyw na slackware.

Obache w slack 9.1 pishat horata che imalo w default boota deto si e na ISOto potdryvka na SATA.

Samoche neshte da bootwa.

Ako nqkoi e ima tozi problem molq da spodeli kak go e razreshil.

Ako ne molq kavete mi kak da si smenq boota bare.i da kavem s SATA.i

w ISOto.

Blagodarq predwaritelno.

P.S. mnogo gadna rabota. zashto za onq Redhat ima driver a za slacka ima ama unstable. Kakto i da e.

Znachi dynoto mi e

Asus P4P800 build in SATA Promise

Oshte wednyv blagodarq za pomoshtta. :D :D :D

ей т'ва е моя сълюшън:

правиш си една директория в c:\ или d:\ да речем c:\slack след това копираш в нея желаното ядро, loadlin.exe и initrd.img рамдиск-а от cd-то.после буутваш в чист дос, влизаш в директория slack и пишеш: "loadlin bzImage initrd=initrd.img" (без кавичките), където bzImage е името на ядрото.от там нататъка е същото като от cd.

Podkarah go ama ne kakto ste napisali po gore.

Controlera ima 2 poloveniq

Enhanced: pri koeto diska e kato 5ti

ili

1 Primary master

2 Primary slave

3 Secondary .....

4 Secondary .....

5 Third MAXTOR ...

6 wtoriq SATA disk - prazno

I oshte edin mode

Competible Kydeto ediniq PATA kontroler se izkliuchwa ili i SATA otiwa na negowo mqsto

ili Primary M i S ili Secondary M i S gonqma

Ta mene me iteresuwa kak da podkaram toq Slack na Enhanced Mode.

Ako nqkoi ima ASUS P4P800 ili P4C800 mai sa s ednakyw SATA kontroler. I estestweno ako polzwa linux da mi kave kak da go podkaram.

Mnogo blagodarq na Gospodata koito mi pomognaha. :D :D :D

• 9 months later...

i az imam maluk problem sus moq slack 9.1..... prekompilirah mu qdoroto ot 2.4.x i sq e 2.6.8.1 oba4e nemoga da zareda nikvi moduli.pisha modprobe nvidia i mi pi6e ne6to ...no suck modul li ne6to takova ... sus zvuka su6tata rabota... cqla no6t v4era go glasih i nakraq ni6to.nemoga daje da si konfiguriram kakto trqbva X-a i ne6te da trugne.vqrno po4ti ni6to ne razbiram ot linux i se opitvam da se nau4a sam oba4e tva mi skusa nervnata sistema :) nqkoi ako moje da mi pomogne shte sum mu mnogo blagodaren ;) :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...