SnoopDogg Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Днес гледах на кино .Филмът не е типичният екшън или тъпа пуцалка, а лично за мен е доста добър с умело преплетен сюжет.Заслужава си парите =] <<<::..Inside Man..::>>> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Аз известно време имах нещо против Clive Owen и филмът около 2 месеца си стоеше в нас и аз упорито отказвах да го гледам... Преди няколко дена прочетох положително мнение(забравих на кого вече) във форума и взех че го изгледах, и ми хареса, защото очаквах нещо съвсем различно. Мислех си, че ще е някакъв типичен и обикновен екшън, обаче не беше чак толкова обикновен(особено краят). Е не е шедьовър на съвременното кинематографско изкуство, обаче е интересен. Малко напомня за филмите, които даваха едно време по bTV в неделя вечер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Филма и аз много го одобрявам ... аз само като гледах трейларите и си казах че тоя филм ще ме кърти много ... Без туй тва банковите са ми любими Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Филмът не е лош. Даже на мен много ми хареса. Не съм го гледал на кино, и съжалявам, но просто нем и остана време да отида. Всеки, които не го е гледал, трябва да отиде на кино. Заслужава си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.