RaZoR Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Значи от един шпиндел със 100 диска записах 3 игри и тръгнаха от раз.Следващите не искат да палаят на Playstation-a.Дисковете са SKY ,ако има някъкво значение.Записвам ги по един и същи начин и не знам кво става.....А предишните записи без никакъв проблем си ги прочита. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xray Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Значи следващите 3 пак ще тръгнат ако има логика Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted June 11, 2006 Author Share Posted June 11, 2006 Ми не няма логика защото записах още 5 които не искат да тръгнат.Стигат до първия Loading и спира да чете диска.Другия вариант е въобще да не зарежда и да си стои на черен екран. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Записвай с dvd decrypter на скорост 2.4 Тва е най-добрата програма за записване на конзолни игри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted June 11, 2006 Author Share Posted June 11, 2006 Ако ми кажеш как да записвам на 4 ще е супер,щото минимума ми е 8.Тоя филм на 2-4 няма да стане.Ся ша го пробвам тоя декриптор ... EDIT:Пише ми постоянно "Device not ready" при положение ,че е в писачката е празния диск и имиджа е посочен също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 mode-iso-write тва направил ли си го ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted June 11, 2006 Author Share Posted June 11, 2006 Естествено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Виж ,ако си теглил игрите от арената значи е нормално да не тръгват.От арената няма проблем с игрите за playstation 2-вървят си на конзолата,но тези за playstation 1 са за емулатори и малка част от тях вървят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted June 12, 2006 Author Share Posted June 12, 2006 Проблема е разрешен.Взех 3 диска Samsung и същите игри си запалиха от раз.Явно SKY не стават за Плейстейшън.Имам няблюдение и върху Омега тия пък нито една не пали на моята конзола както и Меморекс.При меморекса е малко по-различно....я стане ,я не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.