w00x Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Въпросът ми е следния. Може ли някой да ми каже игри, които са приятни за игра с Game Pad. В повечето случаи това са игри портнати от конзола, но има и други. Аз знам само Pro evolution Soccer 5 и Onimusha 3: Demon Siege. Мерси предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Sonic adventure DX Rayman 3 : Hoodlum Havoc Beyond Good And Evil Legacy of Kain поредицата За това се сещам в момента , ако ми дойде нещо на акъла ще пиша Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Pitfall: The Lost Expedition - Тя е портната. Управлението е достатъчно удачно с клавиетура, но и с геймпад си го бива. Second Sight Ice Age 2 Psi - ops - може и да не е много за пад, но ако имаш барабани - става Over The hedge -много е забавна тази игра. Това е от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 всички фифи и NFS се играят с gamepad Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Аз скоро си зех пад и смело мога да кажа че почти всички игри се играят по-добре с джойстик.Сега конкретно по темата Tony Hawks American Wastelandдаже и в указанията за номерата които може да правиш ти изписва клавишите от PS2.И по принцип всички Tony Hawk са такива Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Портвани конзолни хитове са Silent Hill-овете. Скоро може да имате и два от най-големите хита излизали за playstation 2 Devil May Cry 3 и Resident Evil 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Аз скоро си зех пад и смело мога да кажа че почти всички игри се играят по-добре с джойстик.Сега конкретно по тематаTony Hawks American Wastelandдаже и в указанията за номерата които може да правиш ти изписва клавишите от PS2.И по принцип всички Tony Hawk са такива От tony hawk серията всички стават за пад Това също е доста приятно за игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 За РС по мое мнение още не е излязла по-добра игра от ПЕС-а за пад. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 От tony hawk серията всички стават за пад Това също е доста приятно за игра Мда аз тфа казах ама не съм дал линк .Иначе ти препоръчвам ако си фен на Adventure жанра да изиграеш Dreamfall The Longest Journey 2 с пад-че.Доста по-приятно е според мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 От tony hawk серията всички стават за пад Това също е доста приятно за игра На мен ми изглежда прекалено детско, но можеи пък да е интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Портвани конзолни хитове са Silent Hill-овете.Скоро може да имате и два от най-големите хита излизали за playstation 2 Devil May Cry 3 и Resident Evil 4. Devil-а определено ще се цъка, само да се появи Silent Hill-а не ме блазни толкова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 очаква се и PC версията на Jade Empire с game-pad ще се играе много доволно на PC-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Ако ви портнат и onimusha 4 също мноо ше намажете.Играта е култова,2 двд-та ,може двойна(което е големия кеф) Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Ето още няколко порта: Knights of the Temple -Доста добра игра. С геймпад управлението е много добро и играта е порт от ps2 версията. Бива си я с една дума. Knights of the temple 2 - на мен лично ми хареса повече първата игра, но и втората не е коша. Да не забравяме и Prince of Persia игрите. Мисля, че те също ще се играя добре с пад. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 На мен ми изглежда прекалено детско, но можеи пък да е интересно. Тука не става въпрос кое е детско и кое не , човека пита за игри , които са удобни да се играят с пад , дадах линк към играта , защото преди около година и половина гледах рекламата и тогава беше за Gamecube Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Ето още няколко порта:Knights of the Temple -Доста добра игра. С геймпад управлението е много добро и играта е порт от ps2 версията. Бива си я с една дума. Knights of the temple 2 - на мен лично ми хареса повече първата игра, но и втората не е коша. Да не забравяме и Prince of Persia игрите. Мисля, че те също ще се играя добре с пад. Knights of the Temple 2 е просто УЖАСНО смешна! Пълен провал на и без това не особено добрата поредица, въпреки че Starbreeze си направиха име с Enclave навремето... ех, Enclave 2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Pro Beach Soccer / Ultimate Beach Soccer - С пад ще се играе прилично, а и играта според мен си я бива. Въпреки, че графиката й е малко старичка, от към геймплей е много добре и е зарибена като цяло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 PC игри портнати от конзоли- по-старите заглавия от серийте mortal kombat и virtua fighter. новите естествено не са портнати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.