madnes.s Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 ето какво намерих по вапроса. сега някой ако знае и какав стил ще е музиката и колко пари ще са билетите ще е много яко да каже Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Slayer Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Не ми казавай че знаеш датата, а незнаеш събитието и пускаш тази тема? За какво става въпрос, концерт ли е това, какво е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnes.s Posted June 11, 2006 Author Share Posted June 11, 2006 ами вчера съвсем случайно ми попадна една брошурка но я видях много на бързо и само датата ми остана в главата и че ще има 6 Dj-я и че ще е в Панаира ама несам сигурен де и затва питам и някой друг ако знае нещо да казва ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Според мен темата не е за тук , а за Mp3s.Там се коментират бъдещи и минали концерти било на групи , изпалнители и прочие. Това хаус парти или техно парти ще е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Според мен темата не е за тук , а за Mp3s.Там се коментират бъдещи и минали концерти било на групи , изпалнители и прочие.Това хаус парти или техно парти ще е ? Еми да. Не знам кога се организира Метрополис, но през 1998-ма е имало в София и Свен Вет е бил там значи ще е яко . Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnes.s Posted June 11, 2006 Author Share Posted June 11, 2006 ами незнаех каде дая сложа тая тема и затова е тук а иначе тва си е хаус, транс ае всяква такава музика зависи кои DJ-и шаса поканили а иначе едно от най големите и яки партита от този род беше в Пловдив и гост беше Josh Wink Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.