Jump to content
BulForum.com

денонощна зала в пловдив

lukather

Recommended Posts

къде в пловдив има денонощна зала в която да може да се използва скайп с камера и микрофон.и връзката да е свястна разбира се

Zeon,който се намира на центъра(Джумаята)

Мда , ама там е толкова шумно , че няма да те оставят да говориш на спокойствие и винаги ще има някой нахалник , който да ти виси на главата ;)

Мда , ама там е толкова шумно , че няма да те оставят да говориш на спокойствие и винаги ще има някой нахалник , който да ти виси на главата ;)

В 4 часа едва ли ще е много шумно и между другото ние често ходим(щото даскалото ни е на 5 мин) като иаме свободен или като не ни са влиза в час и не е чак толкова шумно.Гиролтията я дигаме ние :laughing:

В 4 часа едва ли ще е много шумно и между другото ние често ходим(щото даскалото ни е на 5 мин) като иаме свободен или като не ни са влиза в час и не е чак толкова шумно.Гиролтията я дигаме ние :laughing:

Да ама , едва ли той ще почне да си говори с някой в 4 часа ;) То навсякъде е така , настане малко спокойствие и все ще влезе някой да развали тишината :) Ся друг въпрос е , че и аз съм го правил :)

в зеона си имаше всичко и микрофони и слушалки и камери а и обстановката беше спокойна така че става за разговори приз скайп.благодарности на всички които ми дадоха насока. :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...