Jump to content
BulForum.com

Paintball Mania!

chochosan

Recommended Posts

@Damien`s_Hell: Ай стига де! Спри се малко... Баси дрънканиците - май постваш само от любов към спорта, а не за да си от полза... Какво значи "за ко ти е" - да ходи да го бие сигурно... Не четеш ли за какво става дума в топиците, в които риплейваш? А трябва.

@chochosan: Забравил си да включиш в сметката и наема на терена - там ще ти съдерат кожата - ще мине и задмине 10000 с рушветчетата дето ще трябва да ги бутнеш насам-натам... А аз се провалих - загубил съм му дирите на човека. Но все пак ще се ослушвам за инфо по твоя въпрос...

damian's kato ne iskash da pomognesh za kvo se obajdash izobshto

ov3rm4n - 10x outfaced mi dade info za picha koito durjeshe paintbala v trakia, shte govorq s nego skoro, a az se svurzah sus sofiiskiq klub nauchih dosta polezno info prodavat pushka + co2 butilka + maska za 370$ malko skupichko mi idva samo che shte mislq otkude da go vzema po evtino, topchetata moga da gi vzemam pod 10st. a pulneneto stava mnogo lesno ako imash fill station i metalna butlka za gaz. Vurti mi se v glavata dali da ne napravim edin plovdivski klub po paintball, shte se plashta samo za topchetatai shte se organizirame vsqkak sedmica da kajem da obikalqme po bairite :) bez naem na igrishteto , nqkude blizo, no izvun plovdiv puk i vednuj v mesetza mojem da pravim meleta sus sofiiskiq klub :) shte si napravim edin plovdivski klan :)) i shte produljavame ET na jivo :))

ами чакаме да свирнеш, като стане готово - аз не си падам много по бруталните игри, дай ми шахче, бридж или белотче на мене, ама за разпускане на нервите бих се пуснал веднъж месечно - ще си купуваме топчетата, лошо нема!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...