Grimjaur Posted November 15, 2003 Share Posted November 15, 2003 Problemut mi e takuv:kak da otvorq *.sfv failovete i s kakvo?Vqrno,mnogo lamerski zvu4i,no vse pak "ato ne znae6-pitai" nali? I zatova i az pitam:kak se procedira sas *.sfv failove? Molq da mi otgovorite,za6toto edva li sam edinstveniq koito si zadava tozi vapros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 15, 2003 Share Posted November 15, 2003 Програмата се казва FlashSfv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted November 15, 2003 Share Posted November 15, 2003 Ima pinnata tema to4no za tova ne6to .Pogledni i 6te razbere6 kak se raboti i za kakvo slujat .sfv failovete Eto LINK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 15, 2003 Author Share Posted November 15, 2003 Spravih se we hora!!!<Mnogo sam blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted November 19, 2003 Share Posted November 19, 2003 Az pak ne moga i nikoi ne iska da mi pomogne ,a otgore na tva Dreamara mi e lepna neshto kato bann , no ne tochno i pochti ne moga da postvam - mojat problem e v tva che kato dam Verify na failovete i te stanat v zeleno ,ot tam natatak ne znam kvo da pravja....... P.S - Ei Dreamer ,vaobshte ne me ebava ,kolko warm shte mi slozish ili dali shte me bann-esh maina - Shtoto sam pich i voabshte,ama vaobshte ne me ebava za teb i za tvojata profesija na moderator na toja forum - ne si misli che kato lepish warm po 60 % kato ne men i kato ne rediza hora , che shte pochnem da te ovazavame i da pishem tova koeto ti ni kazesh maina ..... I ako tova mi e poslednija post v tozi forum ot moja host - NE ME EBAVA CHE SI MODERATOR I NIKOGA NJAMA DA ME EBAVA ,KOLKO WARM IMAM ILI DALI SAM BANN-AD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.