Jump to content
BulForum.com

Ni6to ne e glupakoustoi4ivo,za6toto glupacite...

Grimjaur

Recommended Posts

Problemut mi e takuv:kak da otvorq *.sfv failovete i s kakvo?Vqrno,mnogo lamerski zvu4i,no vse pak "ato ne znae6-pitai" nali? I zatova i az pitam:kak se procedira sas *.sfv failove?

Molq da mi otgovorite,za6toto edva li sam edinstveniq koito si zadava tozi vapros. :cry

Az pak ne moga i nikoi ne iska da mi pomogne ,a otgore na tva Dreamara mi e lepna neshto kato bann , no ne tochno i pochti ne moga da postvam - mojat problem e v tva che kato dam Verify na failovete i te stanat v zeleno ,ot tam natatak ne znam kvo da pravja.......

P.S - Ei Dreamer ,vaobshte ne me ebava ,kolko warm shte mi slozish ili dali shte me bann-esh maina - Shtoto sam pich i voabshte,ama vaobshte ne me ebava za teb i za tvojata profesija na moderator na toja forum - ne si misli che kato lepish warm po 60 % kato ne men i kato ne rediza hora , che shte pochnem da te ovazavame i da pishem tova koeto ti ni kazesh maina .....

I ako tova mi e poslednija post v tozi forum ot moja host - NE ME EBAVA CHE SI MODERATOR I NIKOGA NJAMA DA ME EBAVA ,KOLKO WARM IMAM ILI DALI SAM BANN-AD

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...