Tra(-p-)erA Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 ako ima takuv kade moga da go namerq .....imam starichki moneti koito malko ili mnoo veche ne me interesuvat no sa mi zabavni i iskam da spechelq nqkoi lev ot tqh ...taka che ..koi i kude moje da mi kaje kolko struvat monetite deto gi imam ?pishete mi vsichki koito razbirate ot tva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Delete . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 ako ima takuv kade moga da go namerq .....imam starichki moneti koito malko ili mnoo veche ne me interesuvat no sa mi zabavni i iskam da spechelq nqkoi lev ot tqh ...taka che ..koi i kude moje da mi kaje kolko struvat monetite deto gi imam ?pishete mi vsichki koito razbirate ot tva В стария град има доста антиквариатчета, които могат да ги озенят и закупят, но според мен не е добре да им се доверяваш много. Най-добре иди в филателното нумизматично дружество там ще ги оценят наистина точно. За да се свържеш с тях иди във филателията на централна поща и питай жената която работи там Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Aз преди време обърнах града , ама честно да ти кажа не намерих PRO ( Явно не съм търсил качествено , щото се пак не може да няма ) , единствените които открих бяха онея на джумаята Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 от спирката на бингото като тръгваш към стария град отдясно-още в началото има антиквариат в който изкупуват стари монети.няма да ти дадат добра цена но ако си на зор...аз там продадох моите преди време Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Въпроса е къде могат да ти ги оценят ( не изкупят ) пък за продаване.... лесно , след като си знаеш цената Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Въпроса е къде могат да ти ги оценят ( не изкупят ) пък за продаване.... лесно , след като си знаеш цената Мисля, че вече казах къде ще ги оценят качествено Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tra(-p-)erA Posted June 14, 2006 Author Share Posted June 14, 2006 mnooogo vi mersi na vsichki za ideikite ...nadqvam se da mi svurshi rabota (tva v poshtata).No si mislq che kato ne razbiram hich ot tezi neshta i malko shte me metnat 100лв-1937г.(с лика на ЦаР БОРИС |||) 10лв-1930г.( с обараза на хан Крум(как убива лъв)) 2лв и 2x1лв-1912г.(с лика на ФЕРДИНАНД |) 1лв и 2лв-1969г.(25 години социалистическа революция) 5лв-1972(с лика на Паисий Хилендарски) 2лв-1972(с лика на Добри Чинтулов) 2лв-1981(1300 години България) .....ei tva sa monetite ....nz dali ima smisul da se probvam vuobshte Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 само първите три може да ти ги вземат, другите не вярвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 Точно пък първата е супер разпространена... Абе можеш да им вземеш някой и друг лев, но не се надявай на пари реално... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tra(-p-)erA Posted June 15, 2006 Author Share Posted June 15, 2006 a neshto po-tochno kato cena ..primerno ..kak vurvqt cenite im?..ako moje da mi pishete dori i za nqkoi ot tqh (pr.purvite 3) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 a neshto po-tochno kato cena ..primerno ..kak vurvqt cenite im?..ako moje da mi pishete dori i za nqkoi ot tqh (pr.purvite 3)Е да ти нещеш ли и да ти изкупим. Много мързеливата го подкарахте. Освен ако някой от съфорумците почудо неработи в антиквариат, няма как да стане. Носиш ги на място и ти казват. Цената зависи и от състоянието, в което са монетите (потъмнявания, надрасквания) от това как си ги съхранявал (има специални кутийки за монети)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tra(-p-)erA Posted June 15, 2006 Author Share Posted June 15, 2006 кажи какви са монетите, година ако пише и цифра. ако мога ще ти кажа горе долу дали си заслужава. Защото не всички стари монети са ценни, зависи. Най-ценни са тези от благородни метали. Имам доста монети и съм чел доста за тях. AZ v otgovor na tva pitam dali nqkoi moje da mi kaje .....prosto informativnoooo(tva go kazvam v moq zashtita,poradi frazi ot sorta na:"Е да ти нещеш ли и да ти изкупим. ")...a,kolkoto do ostanaloto Благодаря на всички коиито ми помогнаха;)i na teb aquilla;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 Просто информативно спираме със спама тука и ти се размърдваш и отиваш да потърсиш специалити както те насочиха за да ти оценят монетите. Колкото можеш да имаш доверие на специалистите толкова можеш да имаш доверие и на хората дето ще пишат тук кое колко струва. Успех в търсенето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.