Jump to content
BulForum.com

Edin vapros okolo LAN

Botev1912

Recommended Posts

Po princip ne e savsem normalno, no ako mrezata e mezdu XP i Win98 i otgore na tova e 10MB, to nedei da ochakvash da e mnogo burzo.

V tvoia sluchai, pri nalichnata informacia, mi idva na akula samo edno neshto - da pocistish Windowsite ot vsichki izlishni programi, koito galtat resursi. Niakoi i drug Registry Cleaner sashto moze da pomogne (VNIMAVAI kakvo pravish), podrezdane na HDD-to sashto niama da e izlishna i t.n. Vaobshte "kozmetichni" neshta, no poniakoga sa mnogo polezni.

Ako defekta se e poluchil v sledstvie na neshto si kazi kakvo e to za da moze niakoi da ti pomogne poveche.

Uspeh.

rabotata e che tochno vchera formatitrah celia Hard disk ot FAT32 kam NTFS, predi go nqmashe toia problem. Ne mi se vqrva da se e zadrastil wina oshte sas samotot instalirvane. Imam samo 10 programi: office , nero, f-prot, sa dictionary, winamp, sound forg, music match, clone cd

moje bi ne sam se izrazil mnogo tochno. Ako se seshtash na XP kato otvorish my network places ilizat direktno shernatite neshta. Tam gi otvarqm normalno barzo. No kogato dam view wokgroup computers i se bavi mnogo dokato pokaji koi komputri sa vijdam. Posle kato otvora dori moia komputar se bavi shashto mnogo, no e samo tam. Kogato otvora direktno shernatite neshta se otvarqt normalno barzo. Nadqvam se da si me razbral

Nadqvam se da si me razbral

Chesno kazano ne sam te razbral tochno po tozi nachin, no tova ne promenia neshtata mnogo.

Iavno problema ti e softueren, no kakav tochno ne e iasno. Ako vsichko izbroeno do tuk e nared, to togava opitai da instalirash vsichki updeiti za XP. Opitai da slozish drugi druvezi za LAN kartata (ako polzvash tezi, koito sa sas Windows-a moze da e ot tiah). Viz dali si slozil vsichko kato horata - imam predvid Via 4in1 (ako si s VIA chipset), driveri za duno i kakvo li oste ne. Viz vav Device Manager-a dali niama niakoe neshto deto da e s udivitelna.... A be, neshta ot toia sort.

Niamam ideia kakav tochno e problema.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...