Jump to content
BulForum.com

Коментаторски бисери

maddrum

Recommended Posts

"Иран ПРОИЗВЕЖДА 1/4 от нефта на земята!"

Ех кога измислиха тая космична технология за производство на нефт :D

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

"Футболистите на ЧЕхия трябва да възкръснат на терена, иначе губят". Много ми е интересно мъртви ли са играли :ph34r: :confused

тоя пък на мача Италия -Сащ, на всеки шпагат на американец, се изцепваше "поредна пожертвователна намеса", ам на абсолютно всеки шпагат

"Слоновете буквално мачкат лалетата"

"Сега единственият въпрос е дали Ангия ще патуват към цюрих или към цюрих"

"Футболистите на иран трябва да започнат да мислят! Все пак те проислизат от рода на персийците, дали толкова мислители на света. "

"Сега единственият въпрос е дали Ангия ще патуват към цюрих или към цюрих"

какъв Цюрих? Това е в Швейцария. Каза сега Англия ще пътува към Щутгарт или пък ще пътува към Щутгарт :laughing:

Че има умопомрачителни и откачени коментари - има. Но за коментаТОРИТЕ може да кажеш, че евентуално са полудели. Аз лично мисля, че са тотални дебили, а специално Мрънкалника започвам да мисля, че си губи и разсъдъка.

Прекалявате наистина. Ебати бисера е това да сгрешиш дали е първа или втора тая дуЗпа. Друго си е да плюеш, но да не можеш да го напишеш грамотно...

Мхм...все пак е хубаво да знаеш, че първенството не е в Португалия, а в Германия :D

"....ударът на Барнета с левия крак...."

Втория гол на Швейцария срещу Того - очевадно бе че страшния изстрел бе нанесен с десния крак

В няколко мача вече коментатора казва, че топката е напуснала очертанията на вратата, вместо очертанията на терена.

Всъщност не е грешка ако има предвид аут или корнер.

Дали вездесъщите коментатори имат идея за отзива на народа по повод идиотските им бръщолевения? Аз лично бих се преместил да живея в Етиопия, ако знам, че всички ми се присмиват и ме плюят.

какъв Цюрих? Това е в Швейцария. Каза сега Англия ще пътува към Щутгарт или пък ще пътува към Щутгарт :laughing:

същото :tongue :tongue

Не за пръв път употребяват "раздава".

Мога да разбера разгъва или подава надясно, но не и раздава.

Раздават се обаче тази вечер г-н Коул и целия английски отбор :punk

Виж тук думата пасва

Ларс Лагербек и неговият съотборник Свен Горан Ериксон...

:laughing: :lol: :laughing: .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...