Jump to content
BulForum.com

Коментаторски бисери

maddrum

Recommended Posts

"Двайсет и двамата актьори вече са на терена"

Понякога се престаравате ... Не може ли малко да импровизират коментаторите ?! :blink:

Иначе само дето топката при гола на цска срещу Леверкузен прехвърли Атирсон ,а не Хуан или Жуан(whatever)

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

"Моята колежка ми се похвали че вчера го е пипнала (за Роналдиньо става дума).... незнам дали си е мила ръцете" - хубава шегичка

"Роналдо който гледа мача без пари днес " хахахаха =) шегаджия е казвам ви!

Тъпия коментатор е пристрастен! "Смешно отборче" (за Хърватия).. Ако Хърватия бият или изравнят ще се обадя в студиото да го питам как е!!! :angry1

braziliq-harvatiq koito se igrae sega

"Роналдиню удар.........Аааах на този футболист всичко му е смешно"

Каза нещо от рода на Този футболист постоянно се смее,все му е смешно,на всеки мач се смее :lol: :lol: :lol: :lol: олеееееееееее шматки са тия :woot И как само се изкряска с тоя ГОЛ....изкара ми ангелите :lol:

Ronaldihno си разкарва коня отляво,Кака отдясно?WTF :) От този образ може да очакваме още много лафове второто полувреме. Btw той ли коментираше мачовете на ЦСКА

"Роналдиньо към Роналдо, който гледа мача без пари днес..." :D

Т'ва ми хареса!

Да, и мен това ме изкефи, но поне си е истина!

Бразилия - Хърватия

"Ето, че и заека показа зъбки", след като Роналдо стреля :blink: ..

Хах.. Извинявам се.. За секунди е станало въпрос.. :)

говорейки за мача Англия-Бразилия от миналото световно: "тогава Роберто Карлош направи грешка и беше наказан, всяка грешка не идва сама. Тази грешка беше единствена за Бразилия" Странно с кого ли е дошла оная грешка

"Дарио Сърна наказа България, но не може да накаже Бразилия" - защо изобщо го казва тва, баси малоумника

"сега опасноооооооооооооо, Дида на място, замръзна просто бразилското вратарче"

"И той пада на колене................ но не пред противника разбира се а просто залитна "

"ХоХоХооо ... този магьосник малкия Робиньо"

"И ето Роберто Карлош... Иии той включи моторетката

"хо хо хо хо хо хо, падна този малък магьосник, малкия Робиньо"

пас към Роберто Карлош, той включи моторетката

като ветрило се разгръщат бразилците, в центъра ветрилото се държи от Адриано или от Робиньо

"И той пада на колене................ но не пред противника разбира се а просто залитна "

"ХоХоХооо ... този магьосник малкия Робиньо"

"И ето Роберто Карлош... Иии той включи моторетката

Оле божеееее,умрях да се смея на тоя мач и на тоя коментатор.И с това неговото вратарче ме утрепа :laughing: Горкто малко вратарче :woot Ще стана коментаторка аз някой ден чувствам :rolleyes: :lol:

Бе вие мача ли гледате или само седите пред комповете и се надпреварвате кой да цитира пръв следващия бисер ... :wir ;) :) Радвайте се на якия коментар - Мен лично много ме накефи пича.Хвърляше вървежни лафове и този път много добре озвучи гоооооооооооооооооола и по-опасните положения . Евала, тоя коментатор радва .На останалите ще давам "mute" като почва мача :P

Бе вие мача ли гледате или само седите пред комповете и се надпреварвате кой да цитира пръв следващия бисер ... :wir ;) :) Радвайте се на якия коментар - Мен лично много ме накефи пича.Хвърляше вървежни лафове и този път много добре озвучи гоооооооооооооооооола и по-опасните положения . Евала, тоя коментатор радва .На останалите ще давам "mute" като почва мача :P

Че ако не гледат мача, как ще чуят "бисерите"? :wacko:

А този коментатор не ми го хвали. Става само да коментира някоя чорбарска победа над Конелияно :punk

На никой ли не му направи впечатление израза Удър с горния етаж на Ковач?Всъщност удъра беше с глава ама той използва доста смешна метафора...тоест удър с другата глава бати пича днес се размазах!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...