Jump to content
BulForum.com

Коментаторски бисери

maddrum

Recommended Posts

Аз досега съм доволен от коментаторите без Пепи Василев - прозяващата уста и се надразних много от ударението на Ариен РОбен (и на двете първи срички) дори се молех да не му подават, защото много смешно го казваше.

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply
Еми кой нормален човек ша каже

"0-0 за отборите на Тринидат и Тобаго" :blink:

Просто не знам кой ги е пратил тия малоумници да коментират мачовете , то във всеки мач ще кажат по нещо..

Аз досега съм доволен от коментаторите без Пепи Василев - прозяващата уста и се надразних много от ударението на Ариен РОбен (и на двете първи срички) дори се молех да не му подават, защото много смешно го казваше.

Да не говорим за КрижнУвЙек ...

Австралия-Япония:

"Много лесно губи топката ------, почти без усилие..." :D

Не чух за кой футболист става въпрос.

Такахава (май му беше името на японеца) копва топката към съотборник, а коментаторът :

- Прострелно центриране ! :blink:

Южна Кореа - Того:

"Много е трудно да се определи каква е точно схемата...дали 4-4-2, дали 4-3-3, дали 4-5-2 :blink: "

майсторско изпълнение и от едната и от другата страна...

Искаше да каже, че и прекия удар е изпълнен майсторски, и спасяването му от вратаря е било много добро. Понякога си мисля, че коментират на себе си, а не на зрителите. :blink:

"Ако не сте забравили да ви припомня..." Калин Катев (Корея - Того)

Хахахахахаха Калин Катев е най-големия честно...незнам дали е същия но на Шведите на мача..имаше 1 няма такъф циклаж.. :bgrin:

Не е нещо от коментаторите, но е нещо от режисьорите на мачовете, що се отнася до БНТ.

В първите два дена, гледахме мачовете без никаква информация за това кой играе и коя минута е. През третия ден настъпи промяна, като се добавиха имената на отборите горе в дясно, в хоризонтален ред заедно с резултата. На следващия, четвърти, имената заедно с резултата се подредиха отвесно. И днес, на петия ден, виждам, че е добавено и времето. :lol:

Какво да очакваме утре? :rolleyes:

Поне първенството върви добре... освен шведите и австралийците, познах всички мачове на ЕФУ, включително и днешния на Корея, и дано да взема парички довечера. :)

Наистина като изключим коментаторите Канал 1 са се постарали доста за това световно. На мен лично много ми харесва т'ва , че пише резултата и в коя минута се играе.

Пресен пресен! "И глезенът на Филип Деген се нуждае от ремонт" :laughing:

Ама тоя тип е толкова сляяяп! Преди малко като се сблъскаха въпросния Деген и Вилтор той въобще не забеляза, че проблема на французина няма нищо общо със сблъсъка, а просто при падането си забоде коляното в земята!

"Лъха наистина безпомощност"; "продукцията на Франция и Швейцария";

Също ставаше дума за Того и те направиха асоцияция с мача от миналото световно, когато Франция играха с Сенегал =|

"Фрай влиза в тима на декорираните в жълто" "Цвета на този картон през сичките 90 минути беше жълт, а не червен"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...