zlobil Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 та значи трябва ми човек които да ми издалбае/гравира надпис в/у една метална пластинка , не говорим за особено труден или голям надпис някои може ли да ме светне къде в града мога да намеря решение на въпроса си и колко пари горе долу струва , мина ми през акъла да провера при някои златар ама и идея си нямам каде може да изпълняват такива поръчки и каква им е цената мерси предварително edit : ако някои примерно си е пратил като тия воинишките плочки за врата нека да каже каде го е правил това е подовбно само че на друг предмет Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Преди време един приятел сам си гравира една такава плочка.Като минавам през Пешеходният мост има един магазин отворен води се Hip-Hop shop и има един надпис "Изработване на Плочки" или "Гравиране на Плочки" нещо от сорта ако искаш понеделник като минавам мога да питам , а пък ако искаш можеш направо да идеш на място ако имаш път на там.Магазина се намира от страната на главната в началото на моста ако идваш от главната ти се пада в дясно.Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Има и едно ателие дето гравират ама е в капана и ми е много трудно да го обясня Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Питай някой от ножарите на джумаята, мисля че правят и такива неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 "DevLazer" - лазерно гравиране. спокойно перфорира алуминиеви пластини. за цени и дали би ти свършила работа: Пловдив ул. Варна 35А (точно зад Чайкафарма). тел. 265848 Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 В Пазарджик под Manhatton, ако имаш път - за 1-2 лева ще ти свършат работата Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Копирен център на Гладстон до Дом на Науката и Техниката / кино Лъки/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hammar Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 та значи трябва ми човек които да ми издалбае/гравира надпис в/у една метална пластинка , не говорим за особено труден или голям надпис някои може ли да ме светне къде в града мога да намеря решение на въпроса си и колко пари горе долу струва , мина ми през акъла да провера при някои златар ама и идея си нямам каде може да изпълняват такива поръчки и каква им е цената мерси предварително edit : ако някои примерно си е пратил като тия воинишките плочки за врата нека да каже каде го е правил това е подовбно само че на друг предмет [/quote имам приятел художник който се занимава с гравюра - със сигурност ще ти свърши работа но няма да е за 1 - 2 лева , ако те интерисува пиши на лични. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 10, 2006 Author Share Posted June 10, 2006 @ mobo мерси много утре ще званна да питам за условията @ uzito да знам къде е магазина не съм забелязал да правят плочки но ако на мобо фирмата не ми върши работа ще отида и до там @ hummer то ясно че няма да 1 -2 лв. ама да не е 100 примерно..... и ако все пак ви гложди за какво ми е гравюва , един приятел на баща ми ми възложи задачата да му гравирам името и фамилията на телефона му (8800) макар че не съм сигурен че ще стане понеже е титан едит : трябва да се получи нещо такова : http://play.evrocom.net:4/incoming/+zlobil/8800/ отпред името и отдолу фамилиата (хоризонтално) , от зад 3те инизиала (вертикално) като естествено да са с някъв естетичен шрифт супер нескопосано ги направих ама все пак да добиете поне малко представа какво трябва да се получи а дали ще може според мене е съвсем отделен въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.