hoStel_1912 Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 значи аз наскоро почнах да дигам...гирички и да правя лицеви опори за мускула...въпроса ми е като за начало какво да правя...за да мога да правя бицепс и т.н Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 ми защо не разгледаш и не прочетеш темите из раздела. говорили сме по този въпрос не един или два пъти. все пак едва ли си ти 1-вия, който почва да се занимава с фитнес. иначе ако годините от профила ти са верни поне моето мнение е, че ти е малко раничко за фитнес http://www.evrocom.info/invision/index.php...opic=35713&st=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Така е пич-рано ти е още.Изчакай още 2-3 години да ти поукрепне костната система Иваче си прави лицеви опори и коремни преси у вас Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 92...тва прави 14 години.....според мене не е проблем да почне да си тренира лекичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted June 10, 2006 Author Share Posted June 10, 2006 92...тва прави 14 години.....според мене не е проблем да почне да си тренира лекичко мда....аз познавам един дето даже пие някакви протеини и е 93..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Slayer Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Ти и на 6 можеш да почнеш да пиеш =) Въпроса е там, че ефекта на дали ще е желания. Поне аз така си мисля. Също смятам че има определена възраст при която може да се започнат тренировки, които ще имат резултат (виден), защото аз в 8ми клас за първи път започнах да тренирам и честно казано нищо не правех, обърквах се, спирах (след като съм се отчаял) и пак и пак. Трябва да си доста надъхан и да не спираш, щото на тая възраст ефекта ще е минимален, но както каза sasho може леко за укрепване на костната система и горе-долу да видиш за какво става въпрос. П.П. Ебаси теориите, които съм вкарал =| Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Така е пич-рано ти е още.Изчакай още 2-3 години да ти поукрепне костната система Иваче си прави лицеви опори и коремни преси у вас къв пич бе?тва на снимката е много яко гадже по темата:карай колело и малко коремни,набирания,лицеви...такива работи за сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Не е препоръчително да се занимавате с тежести, преди да ви е укрепнала костната система. Костната система укрепва някъде около 18-тата година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 мда....аз познавам един дето даже пие някакви протеини и е 93..... ти не го гледай тоя, той в момента си пие сокче и се прави на "гъзар" причините поради, които смятам, че ти е рано за фитнес са 2 и 2-те са казани по-рано, аз ще ги обобщя. 1-вата и по-важна е, че костната ти система тепърва расте и ако тренираш неправилно има голяма вероятност да се "изкривиш" 2-рата е че наистина на тази възраст, като ги гледам младежите в залата абсолютно нищо не правят и си дават парите за глупости аз лично почнах да тренирам малко след 16, но реалния ефект от тренировките дойде малко след 17-тата ми година. в крайна сметка парите са си твой, здравето си е твое и времето си е твое, можеш да правиш каквото искаш с тях. и не се нерви ти сам попита какво е мнението ни Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted June 10, 2006 Author Share Posted June 10, 2006 ти не го гледай тоя, той в момента си пие сокче и се прави на "гъзар" причините поради, които смятам, че ти е рано за фитнес са 2 и 2-те са казани по-рано, аз ще ги обобщя. 1-вата и по-важна е, че костната ти система тепърва расте и ако тренираш неправилно има голяма вероятност да се "изкривиш" 2-рата е че наистина на тази възраст, като ги гледам младежите в залата абсолютно нищо не правят и си дават парите за глупости аз лично почнах да тренирам малко след 16, но реалния ефект от тренировките дойде малко след 17-тата ми година. в крайна сметка парите са си твой, здравето си е твое и времето си е твое, можеш да правиш каквото искаш с тях. и не се нерви ти сам попита какво е мнението ни да наистина така е,но аз имам голямо желание да заякна малко смисал не е лошо в къщи да си правя лицеви опори и да си вдигам гирички Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Така е пич-рано ти е още.Изчакай още 2-3 години да ти поукрепне костната система Иваче си прави лицеви опори и коремни преси у вас Пичът не е ли момиче? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Пичът не е ли момиче? Момиче,което иска да направи бицепс и мускули Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 значи аз наскоро почнах да дигам...гирички и да правя лицеви опори за мускула...въпроса ми е като за начало какво да правя...за да мога да правя бицепс и т.н Та, за бицепс правиш набирания с тесен подхват. Иначе, лицевите опори за мускула е много яко! Може да почнеш да клякаш.., като почнеш да клякаш по много пъти, качваш сестра ти на раменете и продължаваш Така ако следваш примера на херкулес, който е почнал да кляка с едно малко теле, което впоследствие е станало бая голямо биче, ше станеш мноу як Общо взето, ако почнеш да правиш гат се сетиш кофички и набирания, ше къртиш мивки след време, като влезнеш във фитнес зала. Пичът не е ли момиче? Момиче с мейл joro619@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted August 1, 2006 Author Share Posted August 1, 2006 Та, за бицепс правиш набирания с тесен подхват.Иначе, лицевите опори за мускула е много яко! Може да почнеш да клякаш.., като почнеш да клякаш по много пъти, качваш сестра ти на раменете и продължаваш Така ако следваш примера на херкулес, който е почнал да кляка с едно малко теле, което впоследствие е станало бая голямо биче, ше станеш мноу як Общо взето, ако почнеш да правиш гат се сетиш кофички и набирания, ше къртиш мивки след време, като влезнеш във фитнес зала. Момиче с мейл joro619@abv.bg тва е моя меил и съм МОМЧЕ-не си правете гавра с дечковците,че снощи си намерих нокторизачката и ще има продължения Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 тва е моя меил и съм МОМЧЕ-не си правете гавра с дечковците,че снощи си намерих нокторизачката и ще има продължения Както ти казаха ти е още рано , аз съм 92 и още не се занимавам , ако искаш да заякнеш запиши се някъде да тренираш нещо , аз лично тренирам баскет , не се правят кой знае кви мускули , ма ставаш издръжлив , на тая възраст , тренировките са му майката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Абе не мисля, че ти е рано познавам много хора дето са почнали на тази възраст и нищо им няма. Дори аз самият съм почнал да ходя. Иначе за здраво тяло се иска постоянство и усилия не може без усилия не зависимо колко голям като възраст си. Иначе за изнривяването мисля, че всеки може се изкриви ако не прави правилно упражненията Така че решавай си ти избора е лично твой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 Тук ще пиша, щото един вид и на мен ми трябва съвет... Как борите мускулната треска? Вчера за сефте бях на фитнес, а днес направо ме съсипва...не мога да си вдигна якето мамка му.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 По-бързо минава, като се движеш повече. А и трябваше да изпиеш два аспирина след тренировка, казват че помагало, но аз не съм го пробвал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 По-бързо минава, като се движеш повече. А и трябваше да изпиеш два аспирина след тренировка, казват че помагало, но аз не съм го пробвал. Изпих! Представям си кво щеше да е ако не бях Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 Така е след първия път и е напълно нормално.А аспирина определено помага Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 в началото когато почвах да тренирам го тествах тва с аспирина и на мене лично не ми помага изобщо , пък и вече до толкова сам свикнал с мускулните трески че сам ги приел за нещо напълно нормално и не ми прави впечатление в повечето случаи Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted January 16, 2007 Share Posted January 16, 2007 Мускулната треска се оправя най-добре с още и още тренировки Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 16, 2007 Share Posted January 16, 2007 при секи е индивидуално,то и за тва не може да кажеш тая програма за трениране е най добрата. ако почваш да тренираш за първи път просто повишавай лека полека натоварванията.първата седмица най добре не прави повече от 2 тренировки по 30-40минути,за всички групи по 1 упражнение 3-4 серии макс.това беше моята система в началото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Всички групи няма как да ги направ за 30 минути, ако ще и без почивка да ги прави... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Всички групи няма как да ги направ за 30 минути, ако ще и без почивка да ги прави... и шо така си мислиш? гърди,бицепс,гръб,трицепс,рамо,корем...по 1 упражнение по 5 минути=30минути и малко фира=40минути и ако може без теории че гърдите са 3 части и тям подобни...това е начало на трениране,мускулите само трябва да се разреят и да се подготвят за истинско натоварване п.с.:тряа са играят и крака ама аз играя тенис и за тва не сам ги включил пък и за мене винаги е било загуба на време в залата да се прави корем или крака щото тва са неща дет може и сам да си ги тренираш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.