funakoshi Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Значи намира ми се малко отрова от Пепелянка по точно 12гарма Цена: 250лв на грам Протеина е 99.8% Ако на някой му трябва мога да му издам и сертификат мога да я дам и в ампули Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Суха ли е и ако не, кога е доена? Също така ме интересува от кой подвид е. Има известни разлики в протеина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted June 10, 2006 Author Share Posted June 10, 2006 И представа си нямам тя е на брат ми пиши ми какво те интересува да го питам и да поговорим и за цената че ми се вижда височка Link to comment Share on other sites More sharing options...
charovni Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Това нещо за какво служи, за нас несведущите. Ч.А. Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted June 10, 2006 Author Share Posted June 10, 2006 най вече (МАЙ) за лекарства и противоотрови Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.