sincity Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Имам комплекс, че нямам комплекси, което си е ужасно направо Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Имах комплекс че много малко хора се интересуват от мнението ми по различни въпроси.. и се превърнах във спамер и форумен трол Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 10, 2006 Author Share Posted August 10, 2006 Имах комплекс че много малко хора се интересуват от мнението ми по различни въпроси.. и се превърнах във спамер и форумен трол При мен напоследък е обратното - въобразила съм си незнайно защо, че хората се интересуват изключително много от мнението ми и говоря предимно за себе си. Превръщам се бавно и сигурно в безпощадна егоцентричка. Хубавото е, че осъзнавам кога се увличам в себеизтъкването си. Лошото е, че го осъзнавам чак след това Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 При мен напоследък е обратното - въобразила съм си незнайно защо, че хората се интересуват изключително много от мнението ми и говоря предимно за себе си. Превръщам се бавно и сигурно в безпощадна егоцентричка. Хубавото е, че осъзнавам кога се увличам в себеизтъкването си. Лошото е, че го осъзнавам чак след това честито! ти си нормален човек. да си се ползваш със здраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 @snejko, сама каза,че няма такива хора но все пак тва което си мисля,че ме опрадвада понякога е 4е:practice makes perfect,but nobody is perfect so why practise важното е да има кой да те разбира другото е ала-бала или поне така си мисля в момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 честито! ти си нормален човек.да си се ползваш със здраве Значи по тази логика, аз не съм И пак си се ползвам със здраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.