Jump to content
BulForum.com

Бирена партия

afx

Recommended Posts

beer_glass1.jpg

Така и така гледам че и нашия форум влиза в политиката :D

Основавам бирена партия. :P

Правилата са прости и ясни:

1. Няма невъзможни неща и забранени теми. Нашата партия има мнение по всеки един въпрос от ежедневието и с радост ще предложи решение всеки един проблем. :love

2. Обсъжданията се провеждат единствено и само на партиино събрание, като мястото най вероятно ще е на някоя от дългите маси на Рахат-а стига да не вали дъжд :D Все пак мястото не е от значение - важни са хората ;)

3. Всеки член или респективно членка трябва да заплати членски внос определен от ръководството в размер на една бира, като няма ограничение в количеството - кой колкото може да понесе, без да се излага и/или да се налага да го носим :bgrin:

Моля всеки желаещ да членува, да се запише тук :) като след време ще бъде обявено и първото партиино събрание :devil

Ето Ви и малко съвети за безопасност. :P

Мдаа.. явно форума наистина е замрял при моето 6 месечно отсъствие. :P

Who cares.. Нямам нищо против темата да стои отворена.. пък в крайна сметка на мен ми трябва минимум един човек за да си прекарам добре.. освен в случаите когато искам да съм сам :love

Тоест: бира рулз.. пък останалото ще се нареди само :punk

Кандидаствам за членство!

:beerchug

Иначе Караман е прав - има официална Бирена Партия от доста време

Вижте ми титлата :bgrin: и аз се включвам. Разяснете относно минималното количество бира което трябва да се изпива от членовете на тази партия :wub:

Ако бирата е студена и картофките топли ( и ако срещите на партията са в удобно за мен време за да мога да ги посещавам ) с удоволсвтие ще участвам и аз :)

Бройте ме и мене ! От тая сесия както съм ожаднял колко му е да се омаем с някой друга бира обсъждайки политически теми нали все пак ще сме партия ;) :lol:

Нали ще има мораториум относно чалгата? :blink:

Е че как... Chalgars not allowed! Violators will be hunt down and shot! ... except if they are women.. they will be shot after the sexual intercourse :bgrin: ай стига че се размечтах нещо.. :D

Е че как... Chalgars not allowed! Violators will be hunt down and shot! ... except if they are women.. they will be shot after the sexual intercourse :bgrin: ай стига че се размечтах нещо.. :D

Напускам партията огорчен.. :sad1: Ще се набутам в некоя чалгарска.. :rolleyes:

Между другото знаем че има такава партия! Не е нужно през 2 поста да се възхищавам на познанията Ви.

Явно не схванахте основната идея. :)

Бозаджийска партия как не се е сетил никой да учреди още във форума? :sick

Бозаджийска партия как не се е сетил никой да учреди още във форума? :sick

Еми отговора е много лесен.Просто от много пиене на боза се хваща разстройство за това няма такава партия ;)

По-скоро бих се включил в тази, отколкото в "пиратската" или "анти-турската армия" :lol:

Айде пишете и мене. Като си гледам биреното коремче, мисля че бая членски внос мога да изпия :D

И аз се включвам. :)

Бирена партия - Направление Каменица :P

Кхъм... май ще се караме относно направлението :) Каменица е сред най-отвратителните бири на пазара по мое мнение...

Кхъм... май ще се караме относно направлението :) Каменица е сред най-отвратителните бири на пазара по мое мнение...
заедно с всички "вносни" които произвежда, само старопрамен е хубава. Първата цел на партията трябва да е затварянето на Каменица и мащабен внос на немско, чешко и английско пиво на поносими цени.

1.7.jpg2.7.jpg

3.5.jpg4.0.jpg

заедно с всички "вносни" които произвежда, само старопрамен е хубава. Първата цел на партията трябва да е затварянето на Каменица и мащабен внос на немско, чешко и английско пиво на поносими цени.

1.7.jpg2.7.jpg

3.5.jpg4.0.jpg

Всеки си има вкус. Нали трябва да се получава дебат. :P Пък като се съберем още няколко човека "каменяри", се отделяме в самостоятелна партия и издигаме кандидат за президент. :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...