poznai Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Някой знае ли къде в пловдив мога да свършат тази процедура на 4 броя лети джанти с олющен лак? Трябва най-вероятно да се минат на пясъкоструйка, да се ичзистят идеално, да се боядисат не знам как, но да изглеждат супер и да се лакират по същия начин, демек супер да изглеждат Ще кажете, иди при някой боаджия.., не мерси, ако някой знае изпитан човек, който работи качествено, да свирка. В София тази процедура струва 72 лв за 4 джанти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Ми трудно ще намериш на едно място. Иди там на кръстовището на Мария Луиза и Източен до гумите там... има пясъкоструйка... след това вече ще ти трябва бояджия. Ако не ти се занимава ( щото аз като чуя бояджия и ме хваща нервата ) купи си от Практикер сребърен металик за джанти и също безцветен термоустойчив лак за джанти ( аз така направих ) и заспива! 40 мин. работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.