azazel Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Значи идеята е следната: правите си гладиатор, пускате го да вършее из арените и печелите опит и пара. Играта ме зариби - има рпг елементи - качват се статс-ове: сила, ловкост и т.н. и гладиатора става по-силен. Всеки ден имате по 2 дуела - от тях печелите опит. Но големия опит идва от арените - последния оцелял гладиатор там печели. Скиловете са другото важно нещо тук - избирате си оръжие с което да се биете и вдигате скила за атака с тва оръжие - няма смисъл да хабите пари за атака с други оръжи осжен за това с което се биете. И, естествено, вдигате и защита срещу други оръжия. И накрая идва екипировката - не е много богат избора - има по 2-3 вида от всяко оръжие и 2-3 щита, пръстени и тем подобни. Gladiator Duels Have fun П.С. Гладиаторът ми се казва Azazel - който иска може да ме пробва на Daily Duel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 аз ща стигна и ша видиш ти тогава ша даваш линк от който са трупа сребро ето чист от вируси линк http://www.gladiatorduels.com бива горе-долу кат за 2-ри ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.