samkijot Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 значи ... това става обикновено след като се включи машината. стои си жълт известно време и след това се оправя (в смисъл, че си връща цвета). с всеки изминал ден пожълтяването се задържа все повече. понякога го оправям, като го разкача от контакта и го включа няколко пъти последователно. в момента е на друга машина и продължава да прави този номер. наясно съм, че трябва да го нося в сервиз, но преди това искам да чуя мнения от какво може да е, дали има смисъл да го оправям, ако сумата която ще ми поискат е в размер на примерно 2/3 от монитора и т.нат. благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Аз имах подобен проблем и когато го занесох в сервиза се оказа, че е разпоена студена връзка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Я му размърдай кабелите малко. Губи ти се синия цвят. Ако не стане, значи е квото Рънър казва в канала на синия цвят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 da , nai veroqtno e ot kabela kum videoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 7, 2006 Author Share Posted June 7, 2006 Аз имах подобен проблем и когато го занесох в сервиза се оказа, че е разпоена студена връзка. т'ва сериозна "болест" ли е и колко ще ми легне, ако е това. с мърдането на кабелите се получаваше в "начален стадий" на заболяването. вече не действа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 da ne puskam nova tema, ima li veroqtnost pri4inata za 'tumen' monitor da e v kabela , ili 100% e oti6ul !? т'ва сериозна "болест" ли е и колко ще ми легне, ако е това. с мърдането на кабелите се получаваше в "начален стадий" на заболяването. вече не действа ami tova ozna4ava 4e nqkoq ot 'jicite' ne pravi hubav kontakt ili izob6to ne pravi kontakt. Taka ti se gubi ediniq (siniq) cvqt i polu4ava6 tozi jultenikav obraz. Za sujalenie az nqmam predstava kolko pari 6te ti vzemat, no problema ne e seriozen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Каква марка е монитора? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 18, 2006 Author Share Posted September 18, 2006 Каква марка е монитора? LG Flatron ez T710B .... вече стои само жълт екрана. изобщо не се оправя след известно време работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonito Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 и моя е така.Само че аз имам е "екстрата" червен цвят.Е тогава вече НИЩО не се вижда.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Refuse Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 И аз имам подобен проблем,когато гледам филм си местя монитора настрани и после когато си го вращам на мястото са получава некаф син цвят но като раздарпам кабела от зад се оправя Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Донеси го ,ще го оправя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.