Slain Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 еми това е просто невероятно ! свалил съм си половината снимки за десктопа та това са снимки на космоса правени с Hubble http://hubblesite.org/gallery/album/ а това са wallpaper-и http://hubblesite.org/gallery/wallpaper/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Оо, това е наистина невероятно!! Просто четете за всяка снимка информацията..това е нещо нереално!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Slain Това е страхотно батка . Hз как си го намерил aMa ... Сложих си оная снимка - "Cat's eye - Dying star" - na Desktopa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 6, 2006 Author Share Posted June 6, 2006 ами видях го от дата.бг на мен ми стои на десктопа тази и тази я има в доста по голям размер и ми се иска да си я направя на картина за стената но не знам къде трябва да си занеса снимката Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 наистина много яки снимки.сложих си The Cat's Eye Nebula Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 наистина много яки снимки.сложих си The Cat's Eye Nebula И аз си избрах него. Уникални са снимките, всички са ми за колекцията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 6, 2006 Author Share Posted June 6, 2006 снимките ясно че са супер яки :Р ама някой не може ли да ме ориентира къде в Пловдив мога да занеса снимка и да ми я направят на картина разбира се снимката ще е с нужната резолюция е не някоя 1024х768 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Уникално !!! Изглеждат наистина все едно не са реални. Някакъв космически филм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Страхотни са Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 ами видях го от дата.бг на мен ми стои на десктопа тази и тази я има в доста по голям размер и ми се иска да си я направя на картина за стената но не знам къде трябва да си занеса снимката Занеси я в Color Print! Намира се отстрани на Полиграфията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 7, 2006 Author Share Posted June 7, 2006 Занеси я в Color Print! Намира се отстрани на Полиграфията. мерси ! )) ще взема да украся апартамента малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Наистина са невероятни - надминават въображението! Определено една от най-добрите инвестиции на човечеството. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.