kystyra Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Искам да направя САИТ на моя сървър на Counter-strike 1.6. Може ли да завършва на .bg ili .com ? Ако може да има форум и галерия (галерия не е задълйително). Моля помогнете ми .. Ако моье без да плащам за този саит.. В момента имам саит обаче тои не ми харесва , нали разбирате GEOCITIES ^^ Та така ако мойе да ми помогнете.. пишете моля.. Благодаря жи предварително.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Аве пич ти във всеки раздели ли, ще пускаш тема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Ай сиктир бе майна! А случайно да си чувал, че някои хора си вадят хляба правейки сайтове? Или може би ти си най-специалния! Ми ако искаш на php да ти го направим, с база данни, flash-че да му сложим, а?? Абе що за хора има в тоя форум вече??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 @Raptor, като не можеш да му помогнеш какво пишеш? прав си бая хора се появихте в тоя форум Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.