RaZoR Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Трябва ми акаунт за няколко дни в torrents.linkos.bg да си сваля някои игри за playstation 1.В момента е претъпкан и няма как да се регистрирам затова ,ако някой не мисли да сваля от там може да го даде назаем хем ще му вдигна рейтинга Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Хехехе и как пък мислиш, че някой ще ти даде паролата си. Ако искаш, кажи ми кои торенти искаш да свалиш и ще ти дам файловете, за да си ги изтеглиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Хехехе и как пък мислиш, че някой ще ти даде паролата си. Ако искаш, кажи ми кои торенти искаш да свалиш и ще ти дам файловете, за да си ги изтеглиш. примерно може да си смени паролата, след като си свърши работата пак да си е върне Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Бих ти помогнал ама имам бан по IP за нелегален трафик. Утре ще видя от даскалото дали са ми изтрили акаунта и ако си стои, ще ти го дам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted June 5, 2006 Author Share Posted June 5, 2006 Модерите могат да затворят.Благодаря на Krasi за услугата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.